Tapeter, pendeltåg, tacos, kollektiv och livet från den ljusa sidan

Nu har jag varit iväg mycket igen, där av inget bloggande.
I torsdags åkte jag hem till Skogis. Vi körde off-road ("vägen avstängd -följ skyltarna"), kollade tapeter och spelade Settlers.
Alltså åhhh vad ska vi välja som fondvägg?! Det är så svårt!
Vad tycker ni, vit bakgrund med svarta blommor och blad, eller någon vit med silvriga medaljonger/schabloner?? Resten av väggarna skall vara vita. Snälla hjälp!!
Vi har två månader på oss att bestämma oss så det är ju ingen stress på det viset, men å andra sidan vore det skönt om vi kunde bestämma oss snart så vi kan komma igång!
 
Igår åt jag lunch och fika med Haglunds på stan. Längesen vi sågs eftersom de varit iväg hela semestern så det var trevligt att ses igen!
Sedan åkte jag det nya pendeltåget mellan Göteborg och Älvängen för första gången. Jättefräscht och smidigt!
Kvällen avslutades med tacos, spel och lovsång hemma hos Hanna som bor i ett härligt kollektiv! Vi spelade Trodde du ja, Risk och Settlers. Jättemysigt att vara där bland alla människor. Tyvärr fick jag huvudvärk så det var inte lika roligt... Så tråkigt att få ont i huvudet när man är iväg bland folk och vill umgås! Så efter lite kvällsmacka och te drog vi oss hemåt vid 1-tiden... Tack för en mysig kväll!
 
Nu blir det 25-års kalas för smulfrun!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0