När Lilleds, Haglunds, Wilhelmssons, Hernquists, Ceders och andra vänner möts

Vilket härligt, mysigt, trevligt kalas vi just varit på! 25-års kalas för Tove. Det är så mysigt när man samlas så där. Vi är fem gifta par där åtminstone en part från varje par gick bibelskola tillsammans för 5 år sedan. Faktum är att sju av tio gick samma bibelskola. Vi ses tyvärr inte jätteofta alla tio, men när vi väl kommer samman är det alltid lika trevligt. Men det var givetvis inte bara vi tio på detta kalas idag. Jag fick träffa ännu fler sköna människor, bl.a. ytterligare en vän från bibelskoletiden samt de två som för en vecka sedan agerade brudpar! Dessutom ägde kalaset rum i ett mycket mysigt hus så hela omgivningen var så inbjudande. Jag har med andra ord haft en mycket trevlig dag! Tror bilderna som följer får tala för sig själva, för mig signalerar de glädje och värme.
OBS! Jag lägger upp dessa bilder för att jag tycker att de är så fina. Älskar glädjen och kärleken de signalerar! Hoppas ingen misstycker.
Tänk vilka sköna människor det finns! :) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0