Kladdkaka med chokladkolakräm

Idag har jag varit hemma och bakat hela dagen. Först limporna, sedan en kladdkaka med chokladkolakräm. Fick smaka på den kladdkakan på Miriam och Johnnys inflyttningsfest och den var hur god som helst!! Så när jag skulle få receptet visade det sig att det var från tidningen Hembakat -just det numret som jag har hemma och just det receptet som jag själv hade funderat på att prova! Klockrent. Perfekt att jag fick bekräftat att den smakar lika gott som den ser ut.
Har haft Therese på besök ikväll. Trevligt! Vi kom på att vi nog inte setts på 1 år så det var allt på tiden, minst sagt! Jag bjöd på paj, halva med kyckling och halva vegetarisk. Glad att jag lyckades göra något vegetariskt, kan vara lite svårt ibland att komma på vad man kan göra tycker jag. Men jag slängde i broccoli, champinjoner, babyspenat, paprika, purjolök och körsbärstomater och det funkade bra :) Till det hade vi bröd och sedan kladdkakan. Mums! ;)
Har även haft Husvärden på besök här idag mitt i bakandet. Jag var allt lite nervös måste jag säga. Men det var inga problem så nu har jag tre hela pärmar här hemma fulla med tapetexempel vi får välja på! :D Nu ska vi bara lära oss tapetsera... ;) För tapetsera får vi göra själva. Hon tyckte inte tapeterna var så pass slitna att hyresvärden gör det åt oss. Det har jag full förståelse för, tapeterna är hela och fina. De som bodde här innan oss hade precis tapetserat om i sovrummet. Det är bara vi som vill ha andra färger. Mörkrött blir så mörkt och svårmatchat. Bättre att ha ljusa, neutrala väggar och sätta färg på kuddar, gardiner och andra textilier :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0