Därom tvista de lärde

Jag köpte den här boken till vårt bröllop:
Det är en fylla-i-bok där man kan skriva om allt från planeringen till bröllopsresan.
Till denna bok har jag också plockat ihop foton som jag vill klistra in men som jag inte fått tummen ur och skickat in för framkallning än.
 
Men nu var det inte det som det här inlägget skulle handla om utan jag ville bara kommentera att det verkar vara väldigt olika vad bröllopsdagar kallas. Igår på vår 2-åriga bröllopsdag skrev jag ju att vi firade Pappersbröllop för det stod det på den här sidan. Men i den här fylla-i-boken står det att 1 år är Pappersbröllop och 2 år är Bomullsbröllop. Hmm. I övrigt är de ganska överrens, förutom vid 8 år då hemsidan säger Gummibröllop och boken säger Bronsbröllop. Undrar vad som är rätt? Någon som har koll på det här med bröllopsdagar?
 
Den här boken lär i alla fall hänga med oss ett bra tag för man kan fylla i hur man firat sin bröllopsdag ända fram tills man firar 70-årig bröllopsdag. Det ni! Det vore ju något! Tänk att få uppleva 70 år som gifta. Då är jag 95 år. Känns inte så troligt. Vill man ens leva så länge här på jorden?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0