This weekend will be amazing!

Nu lever jag mycket i minnena från Italien, så även bloggen.
Men jag bara måste berätta om helgen som ligger framför, den kommer bli amazing!
 
På fredag på BARA VARA kommer House of God och spelar!
Det är Samuel och Alfred som skriver musik tillsammans och deras senaste singel "Not For Our Sake", som sjungs av Lukas, ligger både på Spotify och iTunes. Spana in House of God's facebooksida här! Det kommer bli party med housemusik och massa härligt folk! Jag ser verkligen fram emot kvällen!
 
På lördag morgon ska jag och Simon upp tidigt. Kl 06.15 skall vi samlas i Eriksdal för att åka buss till Värnamo! Det är så att vi skall påbörja en 2-årig ledarutvecklingsutbildning inom Pingst med uppstart i Värnamo på lördag. Pingst Ledarutveckling är ett samarbete mellan Pingst Utbildning, Bilda, June Folkhögskola och Högskolan för Ledarskap och Teologi i Oslo. Ledarutbildningen är för alla pastorer och ideella ledare inom kyrkan som helt enkelt vill utveckla, fördjupa och förbättra sitt ledarskap. Det är tusentals deltagare anmälda från hela Sverige. Från vår församling är vi 33 st! En gång per termin samlas man på sin utbildningsort, en stad för varje utbildningsområde. För oss är det Värnamo som är närmsta stad. Utöver det träffas man lokalt i sin församling.
 
Det finns fem olika spår man kan läsa i denna utbildning:
- Leda och styra
- Kreativ Kommunikation
- Under 20
- Mission
- Andlig Tjänst
 
Jag ska läsa Leda och Styra och Simon ska läsa Kreativ Kommunikation. När jag läste kursplanen för Leda och Styra kändes det precis som en blandning mellan Bibelskolan och Personalvetarprogrammet. Tänk psykologi och ledarskap med inslag av teologi, kan det bli bättre? :) Det ska bli riktigt spännande! Ni kan läsa mer om utbildningen här!
 
Pingst Ledarutveckling kan följas på flera olika nivåer, om man vill kan välja att läsa så man får 20 högskolepoäng via Högskolan i Oslo. I dagsläget känner jag mig sugen på detta, var ju trots allt två år sedan jag pluggade nu så det borde jag ju ha energi till. Men vi får väl se hur jag känner i höst, det är först då man ska välja om man vill läsa högskolepoäng eller inte.
 
Inte nog med house-party på fredag och ledarutveckling på lördag, på söndagens gudstjänst skall vi presentera vår resa till Livorno. Vi skall visa upp en film som filmteamet håller på och klipper ihop nu i veckan. Det filmades ju en hel del i Italien så det ska bli riktigt kul att se vad som kommer visas! Massa härliga minnen!
Sen kommer jag inte se så mycket av Simon resten av söndagen för han är ljudtekniker den här helgen och kommer därför vara i kyrkan heeela söndagen. Det skall nämligen vara en ledarträff inför den stora OAS-konferensen i sommar och då behöver han sköta ljudet på den kl 15-19 och mellan gudstjänsten och ledarträffen behöver han rigga och soundchecka bandet som skall spela. Men jag får hitta på något annat kul istället! :)
 
Så vi har en minst sagt intensiv helg framför oss, det ska bli så roligt! Jag är riktigt laddad! Framför allt är jag åter igen så glad över att vara med i en församling! :D Så mycket man får vara med om och så härlig gemenskap! Det blir verkligen tre heldagar med gött folk i helgen! Ja det börjar redan imorgon föresten för då ska vi ha ungdomsråd och planera den kommande sommaravslutningen av BARA VARA.  
 
Men nu kurrar magen och jag funderar på att börja dra mig mot sängen. Det är ju trots allt två arbetsdagar kvar innan det blir helg. God natt på er!


Kommentarer
Tove

Ledarutbildningen låter verkligen spännande! Lemek ska också gå den och lemuels pappa och farbror är med som ansvariga i Umeå om jag minns rätt. Hoppas det blir lyckat för er!

Njut av en intensiv helg. Jag har också en massa planerat i helgen, ska bli spännande.
Kram!

2013-04-18 @ 13:05:05
URL: http://smulfrun.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0