Especially for You

Ensam igen. Simon är på filmteamsmöte.
Veckan har dragit igång ordentligt.
Har gjort en kasslergratäng, kört igång en diskmaskin och två tvättmaskiner.
Undrar hur det kommer kännas sen när vi har egen tvättmaskin i lägenheten? :) Kommer förmodligen behöva tvätta oftare eftersom det bara är EN tvättmaskin och EN torktumlare. Nu är vi ju vana vid två av varje + ett torkskåp.
 
Har fått hem två kontrakt om bilplats idag. Så nu har det problemet löst sig också. Skönt.
Dock finns det ingen bilplats ledig förrän 1/12, så fram tills dess får vi hyra en garageplats istället. Där av två kontrakt. Måste verkligen ha någon plats att ställa bilen redan när vi flyttar in i oktober för vi använder bilen varje dag. Men vi vill hellre ha bilplats än garageplats, både för att det är billigare och för att det går snabbare att få ut bilen då ;)
 
Dessutom har vi idag fått veta att nästa hyresgäst kan flytta in tidigare! :) Inte så tidigt som vi önskat dock, men det är bättre än inget. Skönt för henne också att hon kommer få en hyresgäst som flyttar in tidigare där hon bor nu.
Så här rullar det allt på. Nu har jag landat i soffan och ska andas lite. Kopplar av med denna söta chokladen som jag fick av mamma idag :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0