Reflektion

Så var ännu en vecka till ända.
Nästa vecka hoppas jag att jag ska hinna blogga mer kontinuerligt varje dag.
Vet inte vart den här veckan tog vägen?
 
Har känt mig lite nere och stressad denna vecka.
Det är alltså så här det är att vara gift? Det är så här det är att vara vuxen?
Nu börjar jag förstå vad vissa menar med att man aldrig hinner prata med sin partner.
 
Den här veckan har jag och Simon sms:at lika mycket som vi gjorde innan vi flyttade ihop. All vardagsplanering har vi fått ta hastigt via telefon. Men det är väl så det är antar jag...
I helgen sågs vi inte eftersom jag var bortrest.
Resten av veckan har jag kommit hem när Simon redan somnat. Och jag sover när han går till jobbet. I fredags var jag ledig men då jobbade ju Simon. Ja ni förstår...
 
Vi hade i alla fall en härlig dag igår efter att jag slutat jobbet. Då åkte vi till Mio och IKEA och kollade soffa och drömde om hur vi vill ha det i lägenheten. Vi har faktiskt bestämt vilken soffa vi vill ha nu! :) Vi fick även tag på badrumsskåp, hallampor, tavlor, krukor, sladdar till kökslampan osv. När vi kom hem upptäckte vi dock att vi tagit fel skåp (trots att vi plockade i rätt hylla och rätt fack) samt att ena hallampan var trasig. Så idag fick vi åka tillbaka och reklamera. Sjukt tråkigt när jag verkligen var taggad på att få ihop allt igår! Ja det är egentligen en lång story som jag inte ska dra här... Det har strulat en hel del de här veckorna fram och tillbaka nu när vi försökt sätta upp nya saker i lägenheten, allt ifrån att en vara är slut i lager till att delar har saknats så vi inte kunnat slutföra arbetet.
 
Men nu har allt ordnat sig i alla fall.
Sakerna finns på plats här hemma nu redo att monteras; Två badrumsskåp och ett nattduksbord. Sen behöver vi borra ett nytt hål i taket i allrummet för att få upp taklampan. Vi behöver även fler kopplingar för att kunna sätta upp hallamporna. Sen finns givetvis gardiner och allt sådant kvar att ordna också. Ni ska få se fullständiga bilder på lägenheten sen när allt är klart! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0