It's been a while...

Det var själva flytthelgen det.
Vad har mer hänt i mitt liv de senaste 2 veckorna?
 
Jag har jobbat som vanligt på Tårtdecor på dagarna. Plockat upp så mycket flyttlådor som möjligt på kvällarna. Det är ju så otroligt roligt att greja och komma i ordning! Igår plockade vi upp den absolut sista flyttlådan så nu börjar det allt kännas som ett riktigt hem här. Det är bara gardiner, tavlor och fler taklampor som saknas. Och en hel del nya möbler vi tänkt köpa fram över så klart...
 
De dagar det inte regnat har jag njutit av en soluppgång utanför köksfönstret vid frukostdags.
Jag har gått en promenad här i området för att spana in hur det ser ut.
I ett sådant här hus var vi på vår första visning i detta området, det var den första tvåvåningslägenheten vi såg.
Har du missat hur det gick till när vi fick den här lägenheten kan du läsa om det HÄR!
I lördags firade vi Hanna & Josef som fyllde 19 år förra måndagen.
I söndags hade vi besök av pastor Dante från vår vänförsamling i Livorno i Italien.
Igår träffade jag tjejen som imorgon flyttar in i vår gamla lägenhet för att ge henne nycklarna till lägenheten. Det var även besiktning av lägenheten igår. Jag är nästan lite nervös faktiskt. Jag har inte hört något än och vi borde inte få någon anmärkning men man vet ju aldrig...
 
I övrigt har jag nackspärr som gör mer eller mindre ont hela tiden. Det kom på söndagsmorgonen under utställningshelgen och har inte släppt sedan dess, vilket blir 4 veckor sedan på söndag. Jag hoppas att det bara beror på att jag varit dålig på att träna den senaste månaden. Har liksom inte hunnit (inte prioriterat det). Men i måndags körde jag MRL igen. Ligger tyvärr som 16:e reserv till nu på måndag men jag hoppas på att komma igång igen! För jag vet att min kropp behöver träna. Det var vad min naprapat sa till mig i våras och ända sedan dess har jag tränat regelbundet och mycket riktigt har då stelheten i nacken minskat. Så jag får allt skärpa mig!
 
Till sist kan jag konstatera att det enda jag gjort den senaste tiden är att jag har packat ned, burit, packat upp och ordnat. Det känns som om jag har flyttat konstant i över en månads tid. Först på jobbet och sedan hemma. Så nu är jag lite trött på det. Nu hoppas jag på lugn och ro och ordning fram över!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0