Revolutionens dag!

Idag har jag känt mig mycket gladare. Tänk vad humöret kan svänga så där!
När jag kom hem från jobbet blev jag ännu gladare.
Ett mirakel har inträffat. Idag har vi så ÄNTLIGEN fått TV och Internet till vår lägenhet!!!!! :D Helt fantastiskt! Just nu har vi tillgång till ca 100 kanaler men vi får väl se hur länge det varar. Vi väntar på svar om vad vi ska få för typ av ersättning pga den långa väntan och besväret som detta inneburit. De har i alla fall makulerat våra fakturor och gett oss pengarna tillbaka så vi slipper betala för något vi inte haft.
 
Något annat som gjorde mig glad var badrumsskåpen som borrats upp i badrummen. De nya skåpen är mycket snyggare än de gamla! Jag hade blivit nöjd över nya likadana skåp också, men detta var ju ännu bättre!
 
Före, i badrummet på övervåningen:
Efter:
Ser ni skillnaden?
Kolla vad slitet det var! Äckligt tycker jag.
Badrumsskåpet i badrummet på nedervåningen var ännu värre.
Före, i badrummet på nedervåningen:
Efter: 
Supernöjd!
 
Imorgon kommer snickaren igen och skruvar fast fönsterbrädorna och fäster en ny list på vår köksbänk! Enligt hans lapp som han lämnade efter sig idag skall han även byta ut vår badrumsdörr på övervåningen men om det är imorgon eller någon annan dag tvistar de lärde.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0