Excellence och Sardinen

Haft en jätterolig men intensiv helg! Har ju inte hunnit blogga sen i torsdags. Men denna helg har verkligen varit så kul och mysig! Bästa på länge.
 
I fredags hade vi jättekul på Bara Vara.
Vi i ungdomsrådet har beslutat att ge lite mer, satsa lite till. Jobba på att få till en mer välkomnande miljö. Det märks om vi anstränger oss eller inte. Ungdomarna märker ju om vi lägger ner energi för att ge dem en bra fredagkväll. Det ger ett positivt intryck och förhoppningsvis en känsla av att vi bryr oss om dem och vill att de ska ha någon stans att hänga. Helt enkelt att göra allt med Excellence, som är en av våra fem värderingar. Därför har vi bland annat börjat köra dit soffor, bord och mattor igen från Second Hand, precis så som vi hade det när vi var på Mimers. I fredags ordnade vi mingelfika, tände marshaller, hängde upp ljusslingor och gömde 1 kg godis någon stans i kyrkan som ungdomarna gladeligen sprang runt och letade efter. Den lyckliga vinnaren av godispåsen hittade den gömd i ett hål i taket på en av toaletterna. Svårhittat gömställe!
Vi hade café, tv-spel, biljard och pingis som vanligt.
Dessutom lekte vi den mycket omtyckta leken "Sardinen". Har ni lekt den någon gång? Den går ut på att en person springer och gömmer sig medan de andra räknar. Sedan gäller det att hitta personen som gömt sig. När man hittar personen skall man diskret och tyst stanna vid personen. Till slut är det bara en person kvar som inte hittat alla andra och den får gömma sig nästa gång. Jättekul lek haha! Och ni kan tänka er hur kul det är när man är ett ganska stort gäng som gömmer sig i en ganska stor lokal. Ibland tog det evigheter innan man hittade den som gömt sig. Vi hade så kul att vi höll på till halv 1 på natten innan vi lastade lastbilen och körde tillbaka möblerna till Second Hand. Lämnade Kungälv kl 1 ungefär. Härlig kväll!! :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0