I know what I'm looking for

Ensam hemma, som vanligt när Simon är på innebandy.
Har frossat i pannkakor!

Pannkakor, sylt och saft är ju så otroligt mumsigt! :D

Sovrummet är klart nu!
Så otroligt skönt med extra förvaringsutrymme i denna lilla lägenhet! Har flyttat runt på grejer, sorterat i byråer och gjort i ordning bland alla grejer. När jag börjar greja på ett ställe blir det att jag fortsätter till nästa och flyttar om tills jag är helt nöjd överallt.
Resultatet får ni se någon dag när jag kan fota i dagsljus, vilket jag precis insåg varken blir imorgon (då jag ska på MRL) eller på tisdag (då det är FL). Men onsdag kanske!

Det är kul när man sorterar för då hittar man ofta något man glömt bort. Jag hittade en väggalmenacka som jag fick av mamma när vi var på bokmässan i september. Den är signerad och allt, blev nästan lite ledsen att jag glömt bort den! Men när jag hittade den visste jag precis var jag skulle hänga upp den.


Kerstins tillönskan är verkligen relevant. Ett rofyllt och lugnt 2012 är vad jag hoppas på! Jag tror att det kommer bli som jag hoppas, det är svårt att få till ett lika hektskt år som 2011 och tur är väl det. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0