Två teamare och en praktikant

Igår på gudstjänsten blev det riktigt bra ös på lovsången med trummor, elgitarr, bas och aukustiskt!



Barnen skulle på söndagsskoleavslutning.

Predikade gjorde Linus, Samuel och Robert! De är sååå duktiga! :D



Sedan tackade vi dem för deras insats under året.
Samuel och Robert har gått Teamträningsskola Väst och gjort sin praktik i vår kyrka och Linus läser SALT (Skandinavisk Akademi för Ledarskap och Teologi) och har även han gjort sin praktik i kyrkan.

Jag tror verkligen inte att det här året med allt som hänt med Bara Vara hade gått ihop sig utan dessa killar. Det hade åtminstone blivit mycket tuffare för Matilda och oss andra i ungdomsrådet att hinna med allt. Det behövs fler än ungdomspastorn som har tid att förbereda och planera saker och ting dagtid än vad vi andra kan som jobbar eller pluggar. Dessutom är dessa tre otroliga relationsbyggare och duktiga ledare. Ja, de förtjänar all uppmuntran och allt tack de kan få! Givetvis kommer de finnas med i Bara Vara även i höst, men det blir inte i samma uttalade roller och därför avtackade vi dem

Efter gudstjänsten åkte Simon och jag och veckohandlade och sedan åkte vi ner till Nordstan för att köpa presenter inför alla kommande studenter och födelsedagskalas denna vecka! Student nr 2 stundar imorgon! :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0