LONDON DAY THREE

I lördags lämnade vi huset ca kl 07:30 för att åka in till Brightons tågstation och ta tåget till London.


Frukost på tåget!


När vi kom fram till London började vi med att åka bort till Tower Bridge.




I bakgrunden skymtar London Bridge.






Finn ett fel... ;)






Ner i tunnelbanan igen...


In till Oxford Street.


Vi gick i hur många affärer som helst och provade massa klänningar! :)


Jag köpte dock ingen klänning men fick tag på smycken, smink, väska och te!

Demonstration...

Huset jag fotade förra året som jag tycker ser så österikiskt ut ;)

Fika på Starbucks.

Sen var det tyvärr dags att säga hejdå till Hanna :(

Jag och Miriam tog tunnelbanan till Baker Street och tog bussen från Gloucester Place ut till Stansted.

Vi kom till flygplatsen ca 1 timma och 15 min innan planet skulle lyfta och hade ganska god tid på oss att hinna packa om väskorna. På vägen dit åkte vi med en näst intill tom väska som vi nu skulle få plats med allt vi shoppat i. Det var precis att vi klarade oss på 15 kg incheckat bagage och var sitt 10 kg handbagage!

Tiden gick visst snabbare än vi trodde när vi höll på att packa om och greja. När vi checkat in bagaget och stod i kön till säkerhetskontrollen insåg vi att vår gate stänger om 5 min! Vi hörde flera andra svenskar runt omkring oss som insåg samma sak. Men det är väldigt konstigt att det på biljetten står att gaten stänger 30 minuter innan planet lyfter när annan info sagt att man ska vara vid gaten typ 30 minuter innan. Men vi tog det säkra före det osäkra och när vi kommit igenom säkerhetskontrollen just som gaten enligt biljetten stänger sprang vi sedan som idioter tillsammans med fyra andra svenskar genom hela Stansted bort till vår gate (finns för övrigt 99 gater att välja på...) När vi till slut helt genomsvettiga och halvt panikslagna kom fram till gaten visade det sig att det var låååång kö. Åh. Det var ju ingen fara alls! Vi fick boarda typ 10 minuter innan planet skulle lyfta. Vadå att den stänger 30 min innan?!? När vi kom på planet fanns knappt några platser kvar alls så jag och Miriam förstod att vi tråkigt nog måste sitta på var sitt håll. Men så plötsligt ropar flygvärdinnan på oss att det finns 2 platser bredvid varandra! De två sista! De var egentligen reserverade men personerna dök väl inte upp så vi fick dem. Vilken otrolig tur vi hade!
Hela resan har bara varit helt tursam känner jag! :D
 



Sista bilden från resan.
Som ni förstår av bilderna är jag helnöjd med allt! Tack Hanna för att vi fick komma till dig!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0