Inspiration?

Känner ni igen hur man kan komma på något man vill berätta när man är ute och gör, ja vad det nu kan vara, men sedan när man kommer hem är det som bortblåst?

Så blir det för mig ibland med bloggandet. Jag kommer ofta på saker jag vill berätta för er, men så när jag väl sätter mig här så minns jag det inte! Mindre lyckat.

Idag har jag i alla fall haft en lång dag på Tårtdecor. Glömde bort att ringa ett viktigt samtal till högskolan väst, så typiskt! Det är hopplöst med ställen som har telefontid, framför allt när den är begränsad till endast 2 dagar i veckan med 2 timmar/dag. Tänkte att det var dags för mig att ansöka om min kandidatexamen snart, men så kom jag på att jag bytt namn och hur blir det då?! Alla mina betyg, registreringar och intyg av olika slag är ju i namnet Johansson! Blir nog inte så bra då om en viss Ceder kommer och ansöker om examen om Ceder inte har bevis på att examen tillhör henne...

Ja det är mycket med det jordiska. Imorgon är jag ledig och ska passa på att ringa fler samtal angående min lilla namnändring... Trots att jag har hetat Ceder i snart 3 månader har jag inte fått någon påpekan om att jag borde uppdatera körkortet. Men Simon minsann, han hade knappt hunnit heta Ceder i 2 veckor förrän han fick brev från transportstyrelsen. Det gjorde mig lite orolig, tänk om det mot förmodan visar sig att jag inte heter Ceder?!? Men sen var det nån smart person som sa till mig att om jag inte heter det, så kan ju inte Simon heta det! Nej just det ja!

I övrigt känner jag att jag verkligen borde uppdatera min header snart...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0