Vilken långhelg ?

Efter en lång och härlig onsdag hos Alexandra med flera behövliga koppar kaffe och många skratt trots att ändamålet var att skriva en rapport om personalarbete, så ligger nu en långhelg framför mig. Men högskolestudent som jag är innebär det inte så mycket ledighet för mig. Alla andra här pratar om lov nu och jag hängde inte riktigt med på det, "Va? Lov? Jahaja!" Imorgon kommer Alexandra o Wictoria hem till mig och vi ska fortsätta pluggandet (teori-anknytning, -lovely...) medan Simon kommer sitta på mitt rum och tentaplugga. Vilken härlig helg vi kommer ha!! XD

Jag har för en gångs skull varit effektiv idag! Efter plugget har jag hunnit både redigera en power point, läsa ett rättsfall om arbetstidslagen och göra manuskort inför en redovisning nästa vecka, det funkar visst bättre att plugga när jag inte är hemma... Nu återstår bara att göra intervjufrågor inför anställningsintervjun jag ska hålla i på tisdag. Ja, sen ska ju hemtentan skrivas förstås, examinationsseminariet genomföras och salstentan skrivas... Vilka underbara planer jag har!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0