Lady Gaga

Haha Lady Gagas nya musikvideo tillsammans med Beyoncé, Telephone, är ju helt galen! ;) Den knäppaste hittills tror jag... Men den grymmaset låten är fortfarande Bad Romance! (:

Har spanat in ännu fler bloggar idag; Tina, Linnea, Amanda, Mirka, Carola, Janelle och Patricias hehe ;) Kul att se deras "privata" bilder också så det inte bara blir det man får se i tv-rutan!

Annars har det väl inte hänt så mycket idag... Varit i Trollhättan igen. Idag förberedde vi redovisning i 7 timmar! Allt tar längre tid än man tror. Vi gjorde två power point visningar, måste skriva manus till dem. Vi skickade in våra rapporter med bilagor till läraren som nu är klara. De ska lämnas in på fredag men lika bra att göra det nu så är det gjort ;) 
På måndag ska vi redovisa projektet i skolan och nästa torsdag ska vi redovisa hos uppdragsgivaren. Lite nervöst men det går nog bra! Sen är det examination av andra kursen nästa vecka också, på fredagen. Då ska två uppgifter redovisas. Och veckan efter det (v.13) ska två individuella uppgifter in samtidigt som näst kommande två kurser startar den veckan! Fullt upp alltså!! Ändå känner jag mig oroväckande lugn. Och allt känns ganska roligt för en gångs skull! Det är nog tack vare min härliga grupp :D Okej EN sak känns astråkigt och det är en av de individuella uppgifterna som jag har lovat mig själv att göra imon för då är jag hemma hela dagen och gör jag den imon så kan jag vara ledig på fredag och träffa Simon! Så kom igen nu Emelie!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0