Sega publiceringar

Jaha, varför publiceras inte mitt inlägg? Detta skrev jag igår:

Grr. Himla hotmail!! Här skaffar man ny mail o så kan man inte ens logga in. SUCK! Jag tänkte det var dags för mig att skaffa ny mail, min gamla är lite töntig tycker jag. Speciellt nu när jag söker jobb o sånt, men nej nej, nu kan jag inte logga in bara för det. Bra där. Fattar inte ens vad som är fel! Skrev ju självklart upp mitt nya lösenord när jag valde det och jag skriver in det precis som det står på lappen, ändå funkar det inte! Nu kan jag ju inte kolla om jag får jobb eller inte!! ÅHHHHHHHHHHHHH orkar inte! Kan inte allt bara funka ?

Igår var i alla fall en trevlig dag, eller a trevlig kväll var det i alla fall! :) Jag satt och skrev CV o personligt brev hela dagen, men på kvällen var det 25-års kalas hos Lemuel o Tove! Mys pys!! Vi kom dock för sent så vi missade några personer som redan gått :( Men vi hann i alla fall träffa Jenny, Tobbe och Emanuel! :) O så värdparet förstås! O massa andra trevliga människor! Det var öppet hus (:

Nu har min man åkt ifrån mig. Just när jag behöver hans hjälp. Haha så fort nåt går snett med datorn så är mitt stora hopp att han ska fixa det! ;P Hoppas!!
Men jag ska snart åka jag med nu iof....  


Nu kommer säkert allt publiceras två ggr bara för det...
Det har i alla fall löst sig med min mail nu, jag har lyckats komma in på den. Hehe inte lika arg längre ;) Men några problem kvarstår dock... Jag hoppas så att allt löser sig!!

Idag är jag i alla fall ledig, hälften av dagen har redan gått åt att fixa massa krångel :/
Men nu ska jag fortsätta dagen med att kolla upp om Valentine's day verkligen inte går på Bergakungen på Alla hjärtans dag och sen borde jag läsa kurslitteratur också.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0