Chokladmuffins med glacyr

Eftersom det nya muffinsreceptet inte alls blev gott igår bakade jag mina vanliga hederliga muffins istället! ;)
Sen provade jag en ny glacyr på. Det blev riktigt mumsigt!




Glacyr:
100 g färskost (tex philadelphia)
3 dl florsocker
50 g smör
1 tsk vaniljsocker
+ valfri smaksättning (jag använde citron)

Rör ihop ingredienserna till en fluffig smet, tillsätt smaksättningen och bred över kakorna när de svalnat.
Hur gott och enkelt som helst! :D
Glacyren håller minst en vecka i kylskåpet.

De röda hjärtana kommer från Tårtdecor!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0