Höst-blåst

Idag har jag varit i Göteborg och shoppat födelsedagspresent till min syster som fyller 20 på lördag, pennor & anteckningsblock inför skolstarten, två klockor på Ur&Pen och tre tröjor på H&M! :)

Det var en riktigt grå och tråkig dag idag. Jag fattar inte vad som hänt med sommaren? Det är mitten av augusti och det känns som om hösten redan är här. Det stormar och blåser ute precis som om det vore en riktigt kulen höstdag.

Bild på Göteborgshjulet tagen genom bussrutan med mina dåliga mobil.

På tal om mobil så måste jag verkligen köpa mig en ny. Min mobil har jättedålig täckning, on-off-knappen har lossnat, skalet glappar och nu fungerar knappt mellanslagstangenten längre vilket gör det jättejobbigt att skriva sms! Och det är synd för jag skriver ett antal sms om dagen!
Ett tag var jag emot hela den här grejen med att köpa ny mobil. Jag trivdes med min, MIN mobil, hur gammal och sliten den än må vara. Men nu börjar den verkligen bli jobbig så nu känner jag att det är dags.

Då är bara frågan: VILKEN av alla mobiler ska jag köpa?!?
Jag stod och kollade på mobiler i ca 2 timmar igår inne på MediaMarkt och Elgiganten utan att bli särskilt klokare.
Har varit lite emot det här med touch också (hjälp vilken bakåtsträvare jag är) Men det går ju knappt att undvika längre. Antingen får jag köpa mig en jättegammal mobil med bara de rent grundläggande funktionerna, eller så får det bli en ny med allt vad det innebär. Det finns inget mellanting längre.
Nej det får kanske bli en HTC till slut ändå ?! ;P


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0