Hjälp!

Kan någon berätta för mig hur man gör sin blogg lite snyggare?!? Jag vet inte hur man gör! :/ Jag vill fixa till där uppe överst i bloggen... (haha är det ens någon som läser min blogg?! :S) hmm....

Jag kan i alla fall berätta för ingen att jag har haft en mycket rolig och trevlig helg! :D Vi åt kräftor, spelade spel och mös i våra myskläder hos Hanna i fredags :) Jag sov över där och sen på lördag-kvällen var jag hos Tove & Lemuel!! Jättekul att se hur de bor, avundsjuk!! Och det var så kul att träffa Lotta, Jenny o Tobbe igen!!
Åh vad jag tycker om dom!!!<3 Underbara människor.
Idag har jag bara umgåtts med min älskade Simon. Vi har bara slappat hela dagen vilket vi båda verkligen behövde mitt i allt plugg och all stress o press... :S Usch. Simons tentavecka börjar imon. Och jag har massa att göra jag med. 

Till sist kan jag berätta att jag räddade livet på en mus idag :) Elise (min katt) var ute o lekte med nåt i gräset. När jag tittade närmare såg jag att det var en söt liten mus. Jag vet att det är naturligt att katter äter möss men jag kunde bara inte med att stå och titta på när hon lekte med den stackars lilla musen. Så jag föste bort Elise så musen kunde rymma. Men dum som den var sprang den inte iväg! :/ Jag fick putta på den med ett löv o då sprang den. Men smarta Elise hittade den igen o tog tag i den med munnen. Men jag lyfte bort Elise igen och allt slutade lyckligt hehe -musen sprang iväg och Elise fick syn på roligare saker att leka med (JÄTTEroligt verkligen) en bit mossa.... Haha :P Kul information va?

Nä nu är sängen renbäddad så jag ska ta och krypa ner där nu (: Ska upp om 6 timmar. Suck. God natt! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0