Takida-konsert

Fortfarande sjuk :( Men jag tror inte det är svininfluensa. Doktorn pratar om att man ska ha svårt med andningen om man har svininfluensa, feber är inget tecken tydligen. Så när min feber gick ner skulle jag inte ropa hej för det... Det kan snabbt vända. Men äh, jag har inte haft svårt att andas. Klart det är svårt att andas när man är tät i näsan men inte mer än så. Men fortfarande är jag tung i huvudet :/

MEN min sjukdom fick INTE stoppa mig igår! För igår överraskade jag min älskade med en Takida-konsert!! :D Bokade biljetterna till den i september så det var ju självklart att jag skulle bli sjuk just nu. Men jag tänkte inte slänga pengarna i sjön. Har sett fram emot det här för mycket. Så det var bara att proppa i sig tabletter och åka. Simon visste ingenting :) Eller a han hade massa olika funderingar och en av dem var Takida men han var inte säker ;) Först hade jag bokat bord på Lilla London så där åt vi gott! Och där avslöjade jag hemligheten att det var Takida vi skulle gå på. Han blev jätteglad :D
Konserten skulle börja kl 8 men tyvärr var det två asdåliga förband innan (jag hade ingen aning om att de skulle spela innan) dom hette typ Inme och Sonic någonting. Jättedåliga! Hård hård hårdrock. Tål inte den musiken. Speciellt inte när jag är sjuk. Så det var bara att stå ut.
Men sen kom Takida! :) Typ 21.45. Låååång väntan. Men det var värt det! Och inte för att jag är nåt särskilt Takida-fan. Kan tyå bara 3 låtar. Men dom var grymma! Vi stod typ 4-5 meter från scenen så vi såg asbra! Och Simon var typ extas ;) Så härligt att se honom så glad! Hans present gick hem i alla fall! Så det blev en riktigt bra kväll!


Kommentarer
Simon

SÅÅÅ BRA!!!! :D

2009-11-27 @ 15:57:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0