Svinis??

Jag är sjuk! :( Det började igår eftermiddag. Jag kände på mig att jag skulle bli sjuk. Men jag hade inte feber, bara ont i halsen och förkyld. Inatt blev det värre. Kunde verkligen inte somna och jag var jättevarm och sen frös jag jättemycket om vartannat. Så idag gick jag upp kl 6 och skulle åka till skolan men det var bara att glömma. Jag var jätteyr och hade nästan 40 graders feber! :( Har ont i kroppen. Är inte de tecken på svininfluensa? Jaja blir det inte värrre är så här så är det ingen fara! :) Mår bättre nu. Inte lika hög feber.

Men jag är så ledsen för att jag blev sjuk just nu! Tentorna närmar sig och på torsdag händer en sak som jag inte vill missa. Och jag MÅSTE plugga... Okej, det är väl alltid olämpligt att bli sjuk egentligen. Så känner man väl varje gång man blir sjuk. Men a... Känns jobbigt i alla fall :/
Å andra sidan var det ändå lite lämpligt den här veckan för nu har jag inget planerat förrän torsdag så förhoppningsvis hinner jag bli frisk tills dess! Måste vila imorgon, fast jag borde plugga också... Idag har jag faktiskt inte pluggat nåt. Ångest. Missade räknestugan i skolan idag :( Typiskt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0