Kent

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om Kent längre... Har alltid gillat dem men nu för tiden tycker jag de har flytit så långt ifrån vad som ÄR Kent, i alla fall vad som är Kent för mig. Deras musik blir konstigare och konstigare. Jag vet att det finns massor som inte förstår sig på dem alls, att deras musik bara är destruktiv och deprimerande osv. Men nja, jag tycker ändå deras musik är bra. Om inte annat är de väldigt musikaliska!

Nä deras höjdpunkt var ändå vid Vapen & Ammunition och Du & jag döden!! Sen kom Tillbaka till samtiden och jag tycker deras stil förändrades drastiskt (även om "Generation Ex" blev en av mina favoritlåtar!) Men det är i princip bara den och "Berlin" som är bra på den skivan. Och nu dera senaste Röd, där tycker jag att det egentligen bara är "Ensamheten" och "Det finns inga ord" som håller den "gamla stilen" ;)

Men jag har ändå biljetter till deras konsert i Lisebergshallen i mars så jag hoppas den blir bra! :D Och jag hoppas verkligen de kör fler låtar än dem från den senaste skivan. Fattar inte varför jag aldrig gått på deras konserter innan. Satt och väntade på dem i 4 timmar på Bengans en gång och fick deras autografer, men jag har aldrig HÖRT dem! :O

Nej inget går upp emot deras gamla godingar: Utan dina andetag, Chans, Mannen i den vita hatten, Kärleken väntar, 747, Den döda vinkeln, Gravitation, Spökstad, Romeo återvänder ensam, Berg&dalvana för att nämna några....!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0