Fredagen den trettonde

Okej detta hade jag egentligen tänkt skriva igår när det var fredagen den 13:e. Eller vänta, kl är efter 12 nu, okej jag hade tänkt skriva detta i förr går... ;) Men det blev så fullt upp så jag hann inte :/

Jag vaknade i alla fall upp och tänkte "åh idag är det fredagen den 13:e. Folk brukar ha otur då men inte jag!" :) Men vad händer? Det börjar med att min bil, min NYA bil, inte startar!! :( Det löste sig tillslut, jag kom iväg till verkstaden och fick bytt däck, men det visade sig att handbromsvajern inte är bra. Så den måste bytas. Och jag vet fortfarande inte varför bilen inte ville starta så där plötsligt.
Sen var det någon mer otursgrej som hände också men nu minns jag inte var det var bara för det.... Säkert något med att jag som vanligt inte hann klart med plugget. Eller något ännu värre...

Sen är det massa annat strul med skolan som vanligt men det är så stort så det orkar jag knappt skriva om. Kan ju bara nämna att pga all ovisshet och alla lärare som aldrig ger oss svar var jag idag tvungen att söka upp min lärare på eniro, hitta hans privata nr och ringa honom. Han svarade och till svar fick jag att han inte längre arbetar på min skola! Jahaja.... Knäppt. Bra att man får information. Så nu är seminariet på måndag inställt tills vidare, tills de hittar en ersättare.

Kvällen fredagen den 13:e var i alla fall trevlig. Jag var på konsert med Emanuel! En rolig kväll :)
Nu ska jag mysa med min älskling!
God natt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0