Burkarna till badrummet

Idag fick jag sms om att jag hade ett paket att hämta ut från Balders Hage. Det var burkarna till badrummet jag beställde i torsdags. Så roligt! :)
 
Före:                                                                             Efter:
Det blev jättebra! Mycket snyggare med svart-vit-prickiga burkar än de där förvaringsaskarna med cupcakes på. Det passade inte riktigt in i ett badrum. Nu är jag mer nöjd med badrummet, i alla fall det på övervåningen. Ska försöka fixa till det lite i badrummet på nedervåningen också, men det tar vi längre fram ;) 

Tapetserat och klart!

I lördags tapetserade vi bokstavligt talat hela dagen! Simons föräldrar och syster hjälpte oss. De kom strax efter kl 11 på förmiddagen och åkte hem strax efter kl 23 på kvällen. Inte för att vi höll på konstant i 12 timmar, vi hade en välbehövlig middagspaus då mamma kom och bjöd på jättegod porterstek och sedan äppelkaka. Senare på kvällen köpte vi hem pizza när vi behövde fylla på med ny energi igen. Men förutom det jobbade vi hela tiden.
 
Vi satte upp en fondvägg och resten i vitt. Vi är hur nöjda som helst! Sovrummet känns som ett helt nytt rum och för nästan första gången i mitt liv vill jag gärna gå och lägga mig och spendera tid i sängen (och det är ju bra). Rummet är väldigt rogivande och inbjudande till att sova i tycker jag. Det var skönt att flytta in sängarna i sovrummet igen kan jag säga och få sova med ordentliga rullgardiner. Nu är det bara själva sängarna som känns väldigt tråkiga. Väntar med spänning på att de nya sängarna ska anlända! Vill inte visa er för mycket bilder innan sängarna kommit, då ska ni få se allt i sin helhet.
Spännande hur vi skulle lösa det med de två hålen där borta i väggen... Fortsättning följer! ;)
 
Det sista vi fick gjort var att tömma hela kontoret. Så nu är det förberett för att sätta igång att spackla och måla. Skall bara hitta en bra dag att göra detta på... Sitter i skrivande stund i allrummet. Vi har ställt upp våra skrivbord här nu och resten av det som stod i kontoret. Så nu är det lite trångt i allrummet igen. Men det får man leva med. Är oerhört tacksam att vi ens har utrymme att göra detta, att vi ens har ett extra rum som får agera både tillfälligt sovrum och kontor när vi grejar i de andra rummen. Det är lyx! Det hade inte gått i vår förra lilla lägenhet kan man säga... Haha hur hade vi gjort då om vi hade velat tapetsera om i t.ex. sovrummet?! Fått ställa ut sängarna på balkongen och sova på luftmadrass i det lilla vardagsrummet kanske. Kaos.

Epic

För två helger sedan kollade jag och Simon på filmen Epic från 2013. Det är en animerad film från skaparna av Ice Age och Rio. Amanda Seyfried är rösten bakom huvudrollen. Övriga röster är Beyoncé Knowles och Josh Hutcherson (spelar Peeta Mellark i The Hunger Games).
Jag tycker den var väldigt söt och underhållande! Sjukt rolig ibland. Framför allt de två sniglarna! De var filmens "humoristiska karaktärer" kan man säga, verkar ju alltid finnas någon sådan i tecknad och animerad film. Haha ni måste kolla klippet nedan! Apropå att flugor har ett kort liv ;)
 
 
En helt klart sevärd film för hela familjen! :)

The Host

För ett antal helger sedan kollade vi på filmen The Host från 2013 som är baserad på Stephenie Meyer's bok med samma namn ("Genom dina ögon" på svenska). Huvudrollerna spelas av Saoirse Ronan (aldrig hört om henne innan men det är tydligen hon som spelar Hanna), Max Irons (spelar tydligen i Red Riding Hood) och Jake Abel (spelar i I am number four).   
Haha lite kul ändå att tänka på att Max Irons först gjorde audition för rollen som Edward i Twilight men fick den inte. Sen fick han spela i Red Riding Hood som hade samma regissör som Twilight. Till slut spelar han i en film av författaren till Twilight. Någon vill visst väääääldigt gärna vara i närheten av allt som har med Twilight att göra hehe!
 
The Host var inte alls som jag trodde att den skulle vara. Den var egentligen ganska märklig. En väldigt annorlunda story. Men ändå vacker på något sätt. Man får änna se den själv för att förstår.

Plåtburkar

Har precis beställt dessa två söta plåtburkar från baldershage.se som jag ska ha i badrummet.
 
Jag var på väg att beställa för ett tag sedan men behövde fundera lite till, så nu har jag äntligen bestämt mig!

Tagen på bar gärning

Fick avstämning idag när jag handlade efter jobbet. För första gången stämde det inte. Jag hade missat att scanna en blomma för 29,90 kr. Streckkoden på krukan fungerade visst inte när jag scannade den. Det märkte inte jag. Rackans. Jag som hade tänkt göra mig ett kap och komma undan med 29,90!
 
Blomman jag hade tänkt komma undan med.
 
Nu börjar det bli riktigt mörkt ute på kvällarna och det känns som höst. Då är det trevligt att ha det mysigt i fönstret :)

Från rött till vitt

Nu har vi blivit av med de röda väggarna i sovrummet! Vi skall som bekant tapetsera om, men eftersom vi skall tapetsera vita tapeter kommer de röda tapeterna lysa igenom om vi inte först grundmålar i vitt över de röda tapeterna. Så igår målade vi. På lördag skall vi tapetsera.
 
Det gick snabbt och smidigt då vi fick välbehövlig hjälp av skogis och svärisarna! :) Det som egentligen tog tid var att tejpa alla lister, täcka hela golvet med papp, plocka bort alla eluttag och spackla några skruvhål.
Vi upptäckte spännande hål i väggen när vi tog bort några vita luckor som sitter mitt på väggen. Inte konstigt att vi hör grannarna så väl när de är i sitt badrum och spolar när vattenröret går precis bakom en tunn vägg i vårt sovrum!
Blir ju viss skillnad i rummet kan man säga... Så mycket ljusare och fräschare. Är så förväntansfull inför lördag när tapeterna skall upp! Och tänk sen när sängarna kommer...! :D Kommer bli såå bra!
Simon har precis spacklat en omgång till över skruvhålen nu så skall det få torka i 24 timmar till innan vi målar över det sista imorgon eller på onsdag.
 
Inatt har vi sovit i allrummet. Det gick bra trots att vi inte har några rullgardiner där. Det är så mörkt ute nu så det gick bra med bara persienner. Faktum är att jag sovit ovanligt gott inatt. Hoppas det får fortsätta så hela veckan innan vi kan flytta tillbaka sängarna in i sovrummet :)
 
I övrigt har helgen varit bra. I lördags var det församlingsdag 9.30-17.00 i Kareby men jag jobbade till 13.30. När jag slutade åkte jag dit så fort som möjligt. Fick höra att "seminariet" på förmiddagen varit riktigt bra och när jag kom var det ett "seminarium" till innan det var fika som vi i FL ordnat :) Några av oss hade bakat sockerkaka och kärleksmums, medan andra hade bakat äpplemuffins, silviakaka och minicupcakes. Nästan som en hel kakbuffé. Gottigott!
Efter ett väldigt bra möte med visionsprat, bön och lovsång avslutades kvällen med ungdomsrådsmöte hemma hos Lindells med mackor, gröt och massa bra utvärderande och visionerande. Åkte hem någon gång vid kl 22 så det blev verkligen en heldag i Kungälv. Därför var det skönt med lite sovmorgon igår innan vi åkte iväg och veckohandlade innan målandet.
 
Nu ska jag prioritera att lägga mig i sängen och läsa. Att läsa leder till två bra saker: Dels kommer jag lite framåt i alla de böcker jag håller på och läser just nu och dels blir jag så trött så jag somnar gött! ;) God natt!   

Sociala veckan

Den här veckan har jag inte åkt direkt hem efter jobbet en enda dag, ja bortsett från i måndags då jag var hemma i knappt 1 timma innan vi åkte in till stan.
I tisdags åkte jag direkt på bönekväll i Bönehuset Shekinah. Det bjöds på morotssoppa, lovsång och bön. Härlig kväll!
I onsdags skulle jag åkt på en "hemgruppsträff" kan man kalla det direkt efter jobbet men det blev inställt pga sjukdom, så jag åkte till Marstrand istället och satt och tjötade med Miriam i flera timmar! :) Vi hade en del att prata om kan man säga ;) Sen blev det prat med Alex i telefonen hela vägen hem innan jag däckade i sängen vid 23-tiden.
Igår efter jobbet åkte jag direkt på "torsdagsklubben" till Lilleds. Vi tittade på Public Enemies och pratade en stund. Kändes som det var längesen så det var väldigt trevligt att få pratas vid! På vägen dit landade två luftballonger precis vid vägen som jag snabbt förevigade med min mobil över ratten.
Jag hade nog inte orkat med så mycket efter jobbet denna vecka om det inte vore för att jag visste att jag var ledig idag. Och idag försöker jag vara just det: Ledig. Det går väl sådär. Har redan dammsugit hela övervåningen, kört två tvättmaskiner, torkat ur nederdelen av kylskåpet, vattnat, ringt några samtal, diskat och plockat undan. Nu ska jag baka en kaka inför församlingsdagen imorgon. Vi i församlingsledningen har hand om en av fikapauserna. Kommer förhoppningsvis bli en bra helg med start ikväll med BARA VARA! :) Sen blir det jobb, församlingsdag och ommålning av sovrummet.
 
Trevlig helg!

1 år sedan

Idag har vi varit på rådgivningssamtal hos ett försäkringsbolag i stan. De ringde mig i somras och tyckte jag skulle komma in så vi kunde prata igenom lite försäkringar. Men jag sa nej. Var verkligen inte intresserad. Sen ringde de igen och tjatade och då kunde jag inte stå emot mer. Tänk om man missar någon viktig information? Tänk om det kanske är nyttigt ändå att få höra lite? Så vi fick en tid idag och samtalet kändes ändå helt okej. Bra info. Inget påtvingande.
Promenad från busshållplatsen och hem.

Idag är det även 1 år sedan som världens arbetsvecka drog igång. September 2012 -en sjukt hektisk månad. Vid den här tiden hade vi just kommit hem från några dagar i Stockholm. Vi hade varit på Nickelbackkonsert i Globen och på Gröna Lund mm. Och så precis veckan efter flyttade vi med Tårtdecor och anordnade Scandinavian Cake Show 2012. Ni som följde mig då minns hur det var. Och så bara två helger efter det var det dags för Simon och mig att flytta och på den tiden skulle vi också hinna packa ned hela vårt bohag i flyttlådor. Ni kan klicka på de fetmarkerade orden ovan för att läsa om de olika händelserna. Här kan ni läsa om mitt september 2012 i sin helhet. OM det nu är någon som tycker det är intressant och vill lägga tid på det hehe! ;) 

Nu när jag läser tillbaka i min dagbok kan jag inte fatta hur jag orkade. Det var ju inte bara flytt med jobbet, tårtutställning och flytt hemma att tänka på. Mitt i allt detta var det ungdomsråd, planerande, middag hos vänner, bara vara, inköp till nya lägenheten, träff med ny hyresvärd, samtal med husvärd, träff med han som då bodde i lägenheten dit vi skulle flytta för att skriva papper på diskmaskin osv osv. Och så jobb på dagarna som vanligt. Ja ni fattar. Och så bara två helger efter vår flytt åkte vi till Småland. Men, vem vet, när jag läser tillbaka om 1 år på mitt liv som det är nu september 2013 kanske jag även då kommer tycka att jag hade fullt upp. Det känns ganska troligt.

 På tal om tårtutställning;
NU ligger infon ute om vår nästa tårtutställning: Scandinavian Cake Show 1-2 februari 2014! MISSA INTE! :D

Urladdad

Skrev i fredags natt när jag kom hem från BARA VARA att jag kände en sådan positiv energi. Just nu känner jag precis tvärtom. Känner mig helt urladdad. Galet vad det kan skifta så. Andra helgen på rad som jag inte känner att jag hunnit vara ledig. Visst gör jag mycket roligt, och hur definieras egentligen en "ledig helg"? Men jag tror jag behöver en sådan där dag då jag bara är hemma och tar det lugnt. Idag har varit en seg, långtråkig och näst intill bortkastad dag som inte blev som planerad.
 
På fredag är jag ledig igen eftersom jag jobbar på lördag och då ska jag se till att vara hemma och vila! Inte göra som i fredags när jag var ledig och passa på att städa, tvätta och uträtta ärenden även om sådant givetvis behövs och det känns väldigt skönt efteråt när det är gjort. Men nä, nu behöver jag snart en sådan där "inte-göra-någonting-och-känna-sig-onödigt-lat-dag". Vi får väl se hur det går med den saken.
 
I går efter jobbet var vi i alla fall på barndop för mitt lilla kusinbarn. Det var fint, gulligt, rosa och gott. Trevligt att träffa släkten ännu en lördag :)

Lördagkvällen spenderade jag och Simon i soffan med gurka, morötter, dipp, chips, choklad och film. Så jag skall väl inte sticka under stol med att jag faktiskt fått några lediga timmar. Gårdagen var bra. Men efter idag känner jag mig inte laddad inför en ny arbetsvecka...
Hoppas ni haft en lite bättre helg än mig! :)

Positiv energi

Har precis kommit hem från en härlig kväll på BARA VARA och krupit ner i en renbäddad säng. Blev en riktigt mysig kväll med ca 25 ungdomar. Vi började med att be för varandra och sen blev det varma mackor, chokladmuffins, pingis, häng och Disneyfilmen Atlantis. Vi visar Disney-klassiker här i början av hösten. Hade egentligen tänkt hyra Herkules men den var uthyrd...
 
Jag har känt mig ovanligt pigg, glad o full av energi ikväll. Hade tänkt åka hem lite tidigare eftersom jag ska upp o jobba imorgon, men det var så kul där och jag kände mig pigg så vi kom inte iväg förrän vid halv 12. Vet egentligen inte varför jag känner mig så glad. Men jag är en extrovert person och extroverta får sin energi av andra människor. Först var det en jättetrevlig man i kassan på Backaplan, sen mötte jag flera goa människor på Maxi och sen har jag fått prata med många härliga ungdomar ikväll :) Så jag kände mig extra pepp på BARA VARA ikväll och tur är väl det. Som ledare kan det ta ganska mkt energi att vara där också så man behöver känna sig laddad innan. Nej, nog om detta! Nu börjar jag jobba om 9 timmar. God natt!

Bildlöst

Har blivit lite rokad i schemat. Jag fick hoppa in och jobba imorgon och är ledig en lördag längre fram istället. Därför blev jag ledig idag och jobbar en annan fredag längre fram. Lite tungt att jobba 6 dagar på rad så därför behövde jag byta fredagen också. Med andra ord jobbar jag tre lördagar på rad nu så imorgon blir det samma sak igen; Först jobb och sedan snabbt ner på barndop kl 15 i Lindome. Men det ska nog gå bra! :)
 
Så idag har jag alltså varit ledig. Har tvättat, städat och varit nere på Backaplan och uträttat några ärenden. Det tar bara 14 minuter dit med spårvagnen så det är smidigt och bra. Simon lagade jättegod bandpasta med kasslersås till middag. Nu står en långpanna kärleksmums i ugnen som jag bakar till cafét på Second Hand imorgon. Strax ska vi åka till Kungälv för att handla fika inför kvällens BARA VARA. Så ja, det är väl vad jag pysslar med. Hade tyvärr ingen bild att bjuda på idag :/ Trevlig helg!
 

Nu är tapetsering på tapeten

Varannan onsdag slutar jag redan kl 15.00 och idag var en sådan onsdag. Det är så skönt att sluta så tidigt för då hinner man med lite mer av dagen även efter jobbet. När jag slutade var Simon i Kungälv på Maggans café Java'gott så jag åkte dit och träffade där även Simons farmor och farfar. Satt där en stund och tjötade innan vi gjorde en snabb handling på Maxi och sen for ner till Flügger Färg Eriksberg för att hämta ut tapeterna och färgen vi beställt. Nu ska här grejas! :)
Ja det är väl ungefär det jag gjort idag. Simon gjorde supergod pizza till middag som vi åt till ett avsnitt That '70s show. Har fotat sovrummet och kontoret nu så jag kan visa er "före" och "efter" sen :) Men framför allt också för att spara själv och ha som minne hur det såg ut här innan vi tapetserade. Kommer nog bli en väsentlig skillnad. Så det här kommer vi pyssla med de närmsta veckorna. Någon som vill hjälpa till? ;) God natt! 

Galet, stort och nästan overkligt men fantastiskt

Fredagen som gick var en fantastisk dag! Jag var ledig och Simon var hemma sjukskriven. Armen har inte blivit bättre så nu är han sjukskriven hela denna veckan :( Han har fått träffa en sjukgymnast som har konstaterat att han har en arbetsskada. Skönt med lite mer konkreta uttalanden till skillnad från läkaren på vårdcentralen som mer gick på att Simon fick känna efter själv hur mycket han kunde jobba. Men nu var det inte detta jag skulle berätta och det var givetvis inte detta som var det fantastiska...
 
Men eftersom vi båda var lediga en vardag bestämde vi oss för att uträtta lite välbehövliga ärenden. Först åkte vi och beställde färg och tapeter. Ja nu har vi (läs: jag, Simon har nog varit säker hela tiden) äntligen bestämt oss för vilka tapeter vi vill ha i sovrummet! Jag tycker fortfarande det är lite läskigt för egentligen vet man ju inte med säkerhet exakt hur det kommer bli förrän tapeterna väl sitter där och allt är klart. Men ibland måste man bara chansa och bestämma sig och vi får helt enkelt bara hoppas att det blir så bra som vi föreställer oss. Vi skall åka och hämta ut tapeterna på onsdag. Sen är det bara att börja slipa, spackla, måla och kleta tapetklister alla lediga helgdagar framöver. Ni får se hur det blev när det är klart :)
 
Efter detta åkte vi till Mio och tittade lite. Framför allt spanade vi på sängar. Vi har länge känt att vi vill köpa oss en dubbelsäng då vi faktiskt inte har någon. Som det är just nu har vi var sin 105 cm säng men 210 cm i bredd tycker vi är alldeles för brett. Efter att vi möblerat om i sovrummet får inte ens bägge nattduksborden plats på var sin sida om sängen. Och med en tråkig skarv i mitten tycker vi det är dags för en "riktig" dubbelsäng. Men någon säng på Mio blev det inte. Däremot köpte vi oss en tavla med ett fantastiskt budskap. Ska bara fundera ut var vi vill hänga den.
Efter lunch på ett trevligt fik på köpcentrum 421 gick vi in på Sängjätten där vi var för ca 2 veckor sedan och tittade på sängar.
OCH VET NI VAD?!?
Vi slog till på en säng! Galet! Det kändes helt overkligt när vi stod där och faktiskt bestämde oss. Det blev en grå kontinentalsäng som var precis nyinkommen, hur skön som helst!
 

Så här står det om sängen:
  • Zonindelad pocketfjäder (5 zoner) ‒ Gynnar dig som främst ligger på sidan då du tack vare den zonindelningen sjunker ner bättre med axel och höft vilket i sin tur innebär att du ligger rakare och mer avslappnat.
  • Mjuk & följsamKristineberg är en madrass som är mjuk och följsam vilket ger en svävande känsla och skön sovkomfort.
  • Möbeltygsnyggt och bra kvalité.
Nu får vi bara hoppas att det inte bara är säljtrick och reklam utan att denna säng är så bra som den verkar vara ;) Jag tyckte i alla fall att den var fantastiskt skön att ligga i. Bra också att man kan välja olika fasthetsgrad i madrasserna, jag vill ha medium medan Simon vill ha hård. Med en sådan här säng borde man kunna sova gott i typ 30 år framöver.
 
Till sängen beställde vi vita ben i trä. Vi köpte även en vit huvudgavel och två sängbord!
Ska bli så spännande att se resultatet sen när allt är klart och står på plats i sovrummet! I dagsläget tycker jag vårt sovrum är hyfsat fint, men jag gillar inte de mörkt röda tapeterna och rummet känns allmänt oenhetligt. Nu kommer leveransen om ca 4 veckor och det gör oss inget om den dröjer lite. Innan den kommer vill vi hinna tapetsera så att det är klart att bara ställa in alla grejerna när de kommer. Åh, om det blir lika fint i verkligheten som bilden jag har i huvudet nu så kommer det bli jättefint! :)
 
Efter sänginköpet hann vi till och med göra vår veckohandling innan Bara Vara. Det kallar jag en effektiv fredag! Det var så gött att kunna bocka av "beställa tapeter" och "köpa sängar" på listan när vi kom hem! ;D 
 

Tre firanden på rad

Ja denna helg som gick har varit full av firande, uppvaktningar, kakor, tårta och skratt i goda vänners lag!
 
I lördags slutade jag jobbet 13.30 och då var det bara att bege sig raka vägen hem för att snabbt byta om och sedan bege sig mot Lindome för mitt kusinbarns dop kl 15.  
Efter supergod smörgåstårta, cupcakes, presentöppning mm styrde vi kosan mot Lilla Edet för 25-års firande kl 19. Jag fick tyvärr ingen bild av självaste födelsedagsbarnet Alexandra, men väl en bild på dessa sköna töser :)
Det blev en riktigt trevlig kväll med mycket prat och många goa skratt och jag kände åter igen att jag träffar vissa av mina vänner alldeles för sällan!
 
Söndagen bjöd inte på någon sovmorgon. Då Simon skulle vara ljudtekniker på gudstjänsten tog han bilen upp till Kungälv ganska tidigt och jag tog spårvagnen och bussen någon timma senare. Ja Simon var ljudtekniker just denna helg, lite typiskt tycker jag! Efter jättebra predikan av herr Skogström och några kära återseenden, var det så inflyttningsfest hos fina paret Skogström!
Det blev en mycket härlig eftermiddag med många trevliga människor att prata med. Tycker det är mysigt att sitta så där på en stol ute i gröngräset och bara njuta av sällskapet runt omkring, se människor komma och gå, studera barnens kommunikation och höra de vilda ropen från kubbspelandet på baksidan huset. Efter lite vattenkrig och letande efter bollar i träd som fastnat där efter att några (hrm Mr. Ceder och Mr. Daun) kastat bollar över huset för att se vem som kastar längst, drog vi oss hemåt. Fick några timmar hemma innan det var dags att ladda om för en ny vecka. Men det går inte att säga annat än att helgen varit bra! :) 
 

Vitrinskåpet

God kväll!
Haft en intensiv men mycket trevlig helg med massa god mat och fika och härligt sällskap! Får berätta mer imorgon. Nu vill jag visa er hur det blev med vitrinskåpet och sen ska jag bums i säng! Behöver somna i tid nu om jag ska orka med en ny arbetsvecka efter denna fullspäckade helg. I måndags hade vi i alla fall äntligen tid att lyfta vårt nya vitrinskåp på plats! Så här blev resultatet:
 
Före:
 
Efter:
 
Det var absolut inget fel på vitrinskåpet som vi lånade, men vi kände att det var roligt att få köpa sig ett eget och dessutom ett med lådor. Vi hade letat på både IKEA, Mio och på Second Hand efter ett vitrinskåp med både skåp, lådor och glasdörrar men utan resultat. Verkade vara mycket svårt att få tag på. Därför kändes det så rätt (och otippat) när vi hittade detta vitrinskåpet på Klädkällaren där i början av augusti. Nu är vi jättenöjda! :) 

Fullspäckad helg

God morgon lördag strax efter kl 7 på morgonen! Den här helgen blir en sådan där helg då det händer kanske liiite för mycket på en o samma helg. Jobb, barndop, 25-års fest, gudstjänst och inflyttningsfest. Mestadels bara roliga händelser givetvis, men jag känner på mig att jag kommer vara ganska trött söndag kväll... Ja det är mycket man ska hinna med här i livet och det är ju inte konstigt om det ibland krockar. Men jag ska allt se till att hinna med allt :)Ser dessutom ut att bli väldigt fint väder idag!Åhh nu är det så mycket jag vill berätta och visa er! Nu står vitrinskåpet äntligen på plats och igår fick vi uträttat några stora ärenden så nu har jag kunnat bocka av några punkter på min att-göra-lista! Hinner förhoppningsvis berätta på måndag :) Trevlig helg!

Historiska händelser och nyheter

(Observera att detta hade jag tänkt skriva igår men då gick det ju inte att blogga).
 
 
Idag har det hänt stora grejer!
 
President Barack Obama besökte Stockholm.
 
Hallandsåsen blev äntligen klar efter 21 år...! Eller klar och klar. Själva borrandet är över, nu finns ett hål rakt igenom åsen. Men det kommer dröja ytterligare 2 år innan tågtrafiken släpps på.  
 
Igår såg jag på Kungahusets facebooksida att prinsessan Madeleine är gravid! Vad roligt! Då blir det att
se fram emot ytterligare en bebis i vår! Eller Estelle är väl inte riktigt en bebis längre, hon är ju redan 1,5 år!
Alltså är inte bilden här nedan på Chris och Madde väldigt fin?!
 
Hoppas Victoria och Daniel får känna sig som en helt vanlig familj ibland...
Till skillnad från det här uppstyltade fotot...
Men hon är ju allt för söt lilla Estelle!
 
Ska bli spännande att se vad Madeleine och Chris får för en unge! 

Det blir inget med det

Hade tänkt göra flera blogginlägg ikväll men nej nej, då funkar det inte att ladda upp bilder! :/
Bättre lycka imorgon.
God natt!

Småland

Har haft en jättebra helg hos släktingarna i Småland! Träffat moster, kusiner och kusinbarn. Helgen har bestått i kräftfiske, god mat, fika, förmodligen sommarens sista bad utomhus, husvisning och en tur med flotten på sjön. Vi har bott i sommarstugan vid sjön och njutit av den vackra vyn. Det har både ösregnat och varit strålande sol. Men vi har haft tur, varje gång vi skulle ut på sjön eller göra något annat utomhus har solen lyst på oss! :)
 
Jag tog inte så många bilder, har nog mer koncentrerat mig på att umgås, men här är några bilder i alla fall som får symbolisera helgen:
Härlig frukostutsikt! 
Killarna fiskade lite.
En tur på sjön med flotten.
Man kan säga att helgen varit som livet på en pinne! ;)

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0