Tre firanden på rad

Ja denna helg som gick har varit full av firande, uppvaktningar, kakor, tårta och skratt i goda vänners lag!
 
I lördags slutade jag jobbet 13.30 och då var det bara att bege sig raka vägen hem för att snabbt byta om och sedan bege sig mot Lindome för mitt kusinbarns dop kl 15.  
Efter supergod smörgåstårta, cupcakes, presentöppning mm styrde vi kosan mot Lilla Edet för 25-års firande kl 19. Jag fick tyvärr ingen bild av självaste födelsedagsbarnet Alexandra, men väl en bild på dessa sköna töser :)
Det blev en riktigt trevlig kväll med mycket prat och många goa skratt och jag kände åter igen att jag träffar vissa av mina vänner alldeles för sällan!
 
Söndagen bjöd inte på någon sovmorgon. Då Simon skulle vara ljudtekniker på gudstjänsten tog han bilen upp till Kungälv ganska tidigt och jag tog spårvagnen och bussen någon timma senare. Ja Simon var ljudtekniker just denna helg, lite typiskt tycker jag! Efter jättebra predikan av herr Skogström och några kära återseenden, var det så inflyttningsfest hos fina paret Skogström!
Det blev en mycket härlig eftermiddag med många trevliga människor att prata med. Tycker det är mysigt att sitta så där på en stol ute i gröngräset och bara njuta av sällskapet runt omkring, se människor komma och gå, studera barnens kommunikation och höra de vilda ropen från kubbspelandet på baksidan huset. Efter lite vattenkrig och letande efter bollar i träd som fastnat där efter att några (hrm Mr. Ceder och Mr. Daun) kastat bollar över huset för att se vem som kastar längst, drog vi oss hemåt. Fick några timmar hemma innan det var dags att ladda om för en ny vecka. Men det går inte att säga annat än att helgen varit bra! :) 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0