Lite nytt till lägenheten

Förra veckan när jag var på Klädkällaren köpte jag bl.a. dessa bokstäver:
Igår var jag där igen och då köpte jag ljuslyktor (eller kallas de ljusstakar?), två bokstäver och en liten skylt.
Dessa bokstäver skall jag ställa på en tavelhylla på var sin sida om en bröllopsfotoförstoring som skall sitta ovanför sängen efter att vi tapetserat om.
Efter klädkällaren igår blev det mera Settlers hemma hos oss med Skogis som jag kallar dem ;) Idag har jag varit nere på stan och inhandlat födelsedagspresent inför helgens kalas, samt en liten förvaringsburk till badrummet. Fick syn på jättesöta plåtburkar av märket Strömshagaden här bloggen som jag läser. Burkarna finns på Balders Hage i stan så jag åkte dit idag och kikade. Eftersom jag försöker ha ett litet svart tema i badrummet på övervåningen ville jag helst ha burkarna i svart-vitt. Tyvärr var just den burken jag ville ha slut i lager, men jag fick i alla fall köpt den här lilla söta:
Det finns jättemånga söta burkar i samma serie men frågan är om det är så kallade onödiga prylar...
Jag funderar på att köpa den som det står Pads på. Den burken jag egentligen ville haft men som var slut i butiken är den här:
Den är lite större så man får plats med mer i den. Skulle precis beställa den på deras hemsida nu istället för där fanns den, men då kom jag inte upp i tillräckligt hög summa så jag får väl funder på om jag skall lägga till något mer. En sak är i alla fall säker tycker jag, jag behöver nya burkar till badrummet. De där med cupcakes passar inte riktigt in... Eller vad säger ni? ;)
Nej nu får jag ta och skynda mig iväg! Ikväll ska vi ha höstens första FL-möte.  


Kommentarer
Smulfrun

Jag läser också hennes blogg men måste säga att burkarna var snyggare i svart och vitt! :)

2013-08-13 @ 21:51:19
URL: http://smulfrun.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0