Spel, bus och mulet väder

Hej hej!
 
I helgen tog vi semester från fixandet hemma och åkte ut till Brattön och sov där en natt. Simon är ledig 4 dagar på raken nu (lör-tis) så vi passade på att ta lite ledig tid så får vi flyttpacka och fixa resten av dagarna. Vi hade tyvärr inget vidare väder men vi hade det bra ändå. Vi har kastat sten på stranden, spelat 4 omgångar Settlers, spelat fotbollsgolf och gått promenad till en stor sten där Simon och hans syskon blev fotade när de var mindre så därför var det roligt att ta kort med Elias där nu. Tyvärr tog jag inte med systemkameran så det blev bara mobilbilder.
 
I onsdags hade jag och Elias en heldag hos Elias mormor och morfar. Garaget där vi har vår bil skulle städas och då måste man flytta på bilen. Städningen skulle ske någon gång mellan kl 08-11 så då kände jag att det var lika bra att åka iväg med bilen. Mot kvällen åkte jag hem och lämnade Elias till Simon och sen åkte jag upp till Kungälv igen för att gå på församlingskväll i kyrkan.
 
I torsdags hade jag massor att fixa med hemma på dagen och på kvällen firade vi min farbror som fyllde år! Det var roligt att få träffa kusiner och kusinbarn! Fick se mitt 21:a kusinbarn som föddes i maj för första gången! :) (Kusinbarn nr 22 föddes på midsommarafton!) Elias lekte så kul med sina sysslingar på snart 4 år respektive 2 år gamla.
 
I fredags gick jag och Elias upp till våra "grannar" (var går gränsen för vad man kan kalla granne egentligen?) och firade Trolle som fyllde 1 år i torsdags! Supermysigt! Trots att det skiljer 4 månader på Elias och Trolle (som kan vara ganska mycket vid den här åldern) så känns de så lika på något sätt. De kan båda ta för sig och leka/busa/kramas. Det var jätteroligt att se dem tillsammans även om man hela tiden är på hugget så det inte skall gå över styr.
Trolle har lyxen att ha två föräldrar som jobbar på Liseberg så han har en stor, grön Lisebergskanin att gosa med!
På kvällen sen kom herr och fru Haglund. Vi åt tacopaj, jordgubbar, glass och spelade Ticket to Ride. Härlig dag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0