Midsommar 2015

Hejsan!
 
Jag har haft en jättehärlig midsommarhelg! I fredags var vi först hos mina föräldrar och åt supergott midsommarbord + kaffe och jordgubbstårta. På eftermiddagen åkte vi ut till Brattön tillsammans med Alexandra och firade med vänner och Simons familj. Där blev det ännu mera jordgubbstårta, kladdkaka, dans runt midsommarstången, poängpromenad, godisregn och grillning! Jag tror det här var fjärde året vi var där (men nu har vi inte firat där sedan 2012) och det är samma schema varje år, en fin tradition med riktig midsommarkänsla! Vädret var kanonfint först och vi klarade oss utan regn nästan hela dagen. Men lagom till vi skulle grilla drog det in en storm med starka vindar och ösregn! En klassiker på midsommarafton... Stormen drog som tur var över efter ett tag och när vi skulle hoppa i båten för att åka hem var vädret fint igen och vi kunde beskåda en vacker solnedgång!
Avancerade ringlekar! ;)
Elias var inte så sugen på att dansa runt midsommarstången. Han ville hellre gå omkring som han ville, busa bredvid eller gå i stentrappan upp och ned.
Godisregn!
När stormen drog in...
Vi fick i alla fall ett otroligt vackert avslut!
Vi åkte hem och sov hemma i Göteborg men på midsommardagen vaknade vi upp till så varmt och fint väder att vi bestämde oss för att åka ut till Brattön igen (till Simons farmor o farfars sommarstugor) där Simons familj redan var på plats. Där sov vi sedan över till söndagen. Vi fick två avkopplade dagar med både sol och regn, god mat och Settlers!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0