Elias första steg!

Igår hände det! Elias tog sina allra första små steg!!
 
 
Vi hade en heldag igår med Miriam, Hanna och barnen. Först var vi på Öppna Förskolan i pingstkyrkan som hade öppet för första gången efter jul. Det var förmodligen första och sista gången vi var där alla tre. I alla fall för den här gången. Jag börjar ju som bekant jobba på måndag så jag försökte njuta till max. Efter det åkte vi ut till Miriam på Marstrand. Vi åt, fikade, pratade och barnen lekte. Supermysigt! Roligt att umgås en heldag! 
 
Efter att Hanna och barnen åkt var jag och Elias kvar. Lika bra att vänta kvar så Elias kunde få kvällsmat och somna i bilen hem. Det är så dumt att åka bil vid 18-19-tiden för om Elias somnar då (vilket han med största sannolikhet gör) blir det väldigt svårt att lägga honom för natten sen. Miriam bakade en kaka och killarna tyckte det var väldigt intressant med ugnen.
 
Efter att vi bytt om till pyjamas hände det. Jag skulle bara visa Johnny att Elias kan stå utan stöd nu, men då tog Elias istället några steg och gick till Johnny! Jag blev helt paff!! Det hade jag verkligen inte räknat med!! Han som knappt velat gå om man bara hållt honom i en hand istället för två. Plötsligt går han själv! Det var inte många steg, 2-3 stycken, men ändå. Han tog dem helt själv utan stöd! Tyvärr har jag ingen bild på detta, men vi fortsatte uppmuntra honom att gå och det gjorde han så jag har det i alla fall på film! :) Häftigt! Idag har han inte velat gå något själv men däremot så har han utan problem gått om man hållt honom i bara en hand. Det kan ju vara så i början att de bara tar några steg och sen dröjer det innan de går mer ordentligt. Men 14 januari ska jag i alla fall komma ihåg som dagen då Elias tog sina allra första steg! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0