De senaste timmarna

Igår besökte jag och Elias Tårtdecor. Nu har Elias fått se var jag jobbar och mina kollegor har fått se Elias! Det var trevligt! Tänk att Elias nu väger nästan lika mycket som 9 paket sockerpasta! ;)
Han fick bl.a. en jättegullig och mjuk gosedjurskanin som är nästan lika stor som han själv! :)
 
På kvällen kom Alexandra & David på besök!
 
Idag har vi varit på hörselscreening på Östra sjukhuset. Det var en speciell känsla att gå in där igen. Att passera cafét där alla nyblivna mammor och pappor mötte upp sina nära och kära för att gratulera och titta på de nyfödda. Det var bebisar i baljor här och där. Tänk att det bara var ca 4 veckor sedan jag själv var där!
 
Nu har jag bytt till en storlek större på Elias overall, från 50 till 56. Trodde den skulle kännas mycket större men det var den faktiskt inte. Han kan fortfarande ha den i storlek 50 men det började bli lite väl tight att få i benen.
Den här nya overallen i storlek 56 från Newbie är så bra för den kan man öppna upp hela vägen med två dragkedjor.

Efter hörselscreeningen och ytterligare ett antal amningar kom vi äntligen ut på en promenad. Men det var nätt och jämt att vi hann innan solen gick ned. Det har varit så fint nu flera dagar men jag har inte kommit ut. Idag gick jag till ett nytt ställe där jag inte varit förut. Det finns så otroligt många motionsslingor och vägar man kan gå här i området, jag vill bara ut och upptäcka!
I rabatterna har krokusen och snödropparna slagit ut. Det är bara mitten på mars och det känns som vår ute!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0