Besök från Italien

 
Helgen som gick var riktigt härlig! I fredags var jag och Elias hemma på dagen. Elias fick smaka torskpurén och fisksåsen och han gillade dem :) Sen blev det ett bad innan vi åkte på BARA VARA på kvällen!
I lördags var vi väldigt trötta och sega. Förutom veckohandling var dagens aktivitet kalas för Lotten. Jätteroligt att träffa både henne och Therese mfl som det var jättelängesen jag såg! Elias var dock väldigt trött och somnade direkt på spårvagnen hem.
 
I söndags var vi först på gudstjänsten på förmiddagen, sedan åkte vi direkt ut till Marstrand. På eftermiddagen var det möte där med pastorn och hans familj som vi besökte när vi var i Livorno i Italien förra våren. Jätteroligt att träffa dem igen!! Så det blev en hel del bus med barnen och härliga återseenden. Sonen i familjen var så barnkär och det var så gulligt att se! Han kunde inte ett ord engelska och jag har i princip glömt all italienska jag en gång kunnat (läste italienska i 3 år på gymnasiet) så vi kunde inte prata med varandra alls, men med hjälp av kroppsspråk kommer man långt :) Åh ja det var verkligen en glädjefylld stund vi fick tillsammans!
(Hade tyvärr inte med mig systemkameran så jag har bara mobilbilder att bjuda på)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0