Barnfria

I torsdags var vi barnfria för första gången tillsammans! Simon var ledig så vi passade på att fira vår bröllopsdag då, även om det var dagen efter. Elias var hos sin mormor och morfar. Vi lämnade honom vid 13.30 och hämtade honom vid 20.30. Det var första gången han var utan oss så länge. Hur länge vi kan lämna honom beror ju helt på hur det går med maten. Allt hade gått jättebra i alla fall, men det var en väldigt annorlunda känsla för oss att kunna åka spårvagn utan barnvagn, att kunna gå vart man ville, ja helt enkelt kunna göra saker helt obehindrat.
 
Simon och jag gick på bio och såg Maleficent. Första gången vi var på bio sedan december! Filmen var jättebra! Jag hade inga särskilda förväntningar men den var verkligen bättre än jag kunnat tro. Väldigt vackra vyer och söta händelser. Biosalongen var full av föräldrar med sina barn. Det märks att man blivit förälder, jag ser barn på ett helt annat sätt. Kan sätta mig in i situationer. När vi gick på gatan såg vi barnvagnar, småbarn och gravidmagar "överallt". Ögat ser väl vad hjärnan är full av ;)
 
Vi fick i alla fall en super mysig dag och efter bion gick vi till Bryggeriet på Avenyn och åt ryggbiff med potatisgratäng (eller jag kan ju inte äta det, jag fick klyftpotatis). Gott!
 
I fredags bakade jag en långpannekaka med hallon och sedan var jag och Elias på första föräldraträffen efter sommaren på BVC. Roligt att se hur alla bebisar växt! Det går så fort nu. Någon kunde sitta helt själv, en annan hade fått två tänder. Vi fick diskutera sömn och mat, känns som att de två områdena nästan alltid är huvudsamtalsämnet nu för tiden... Men det är alltid givande och intressant att diskutera med andra föräldrar som är i samma situation.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0