Köket

Förr förra veckan berättade jag att vi äntligen fått besked att en målarfirma skulle komma och hämta våra köksluckor för att måla om dem. Förra veckan kom de så och hämtade dem och i fredags kom de och satte tillbaka dem. Så här blev resultatet!
FÖRE:
Ni kan tänka er vilken syn jag möttes av i köket när jag kom hem den dagen de varit och hämtat luckorna... Det är tur att man över huvud taget har luckor för sina skåp alltså, annars hade det varit rörigt jämt. Galet vad grejer man har i sina skåp! Det blev extra tydligt nu.
EFTER:
Viss skillnad kan man ju säga....
När de ringde och sa att luckorna var klara frågade de om vi hade fått nya handtag till luckorna av hyresvärden. Det hade vi inte. De sa att de handtag som då kunde erbjudas var i bok. Men jag tycker inte träfärgade handtag mot vita luckor är så snyggt (det var så i de andra lägenheterna vi varit på visning i här i området så jag vet hur det skulle se ut) så jag sa att vi kan behålla de gamla trots att de var sletna. Helst vill jag ha handtag i metall eller nya i vitt men det rymdes inte inom budgeten sa målarfirman. Så vi behöll de vita.
Gissa om jag blev glatt överraskad när jag sedan kom hem i fredags kväll efter BARA VARA och fick se att vi fått handtag i metall trots allt!! :D
 
Vi är jättenöjda med köksluckorna verkligen! Extra roligt att få fint i köket nu till påsk också!
Nu hoppas jag bara på att ugnen ska gå sönder så vi kan få en ny hehe ;) Att knapparna är så slitna att man nästan inte ser gradantalet och att handtaget sitter lite löst räcker inte för att få en ny enligt husvärden...
 
Så nu vet ni hur köket ser ut i sin helhet :) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0