Caféprodukter och gröna saker

HELG!
Precis kommit hem efter jobb och veckohandling. Igår var jag ledig men hade fullt upp som ni märkte så det blev bara ett blogginlägg igår. Simon och jag städade hela lägenheten och sen var jag nere på stan och köpte födelsedagspresenter inför kommande två kalas nästa vecka, innan vi åkte till Bara Vara på kvällen. Dessutom bakade vi var sin kaka till cafét på Second Hand. Simon har stått där idag, precis som för två veckor sedan, och sålt fika för att samla in pengar till Livorno-resan som vi ungdomar ska göra över påsk. Vi har två datum kvar att stå innan vi åker.
(Lånar en bild från Simons mobil)
 
Det var så gött att få städat igår när jag hade nya, fina blommor som nu pryder köksbordet och köksfönstret. Blommorna kommer från en grönsakshandlare som åker runt till sina kunder. Mamma köper av honom och han säljer både grönsaker, frukt, ägg och blommor mm. Han har sån otrolig service, han kommer till och med in till mig på jobbet och levererar! ;) Så bor du i Kungälvs-området borde du absolut haffa honom, det är riktigt fina grejer han säljer.
Jag behövde nya blommor till köksfönstrena. Jag har fortfarande kvar mina julstjärnor som även dem är från han grönsakskillen, de är så fina så jag kan inte med att slänga dem! Men samtidigt är det fint med lite nya, ljusa blommor i fönstret också.
Nu ska vi iväg till Herr & Fru Haglund på lite mello-kväll.
Hoppas ni får en skön lördagkväll!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0