I'll pick up these broken pieces 'til I'm bleeding

Haft ont i huvudet till och från sedan nyårsafton nu.
Vet inte vad det kan bero på.
Ont i huvudet har jag ibland, men inte så här regelbundet.
Det är så tråkigt, för jag blir så osocial (finns inget ord som heter så men jag skriver det ändå (c-uppsatsskadad)...) och orkar ingenting.
Men bara att komma hem gjorde det bättre.

Borde verkligen ta tag i vad mina vänner och framför allt Simon tjatar om: Att gå och kolla upp min rygg och min syn mm som krånglar och gör ont. Men, Emma Odmyr, jag har inte tappat saker på länge i alla fall! ;) 

Håller btw på och jobbar på min header. Blir typ som den förra men den här gången skall den bli i rätt storlek så allt syns.

För exakt 1 år sedan och exakt 2 år sedan, 11 januari alltså, hade jag första dagen på Högskolan Väst efter "juluppehållet". I år har jag ingen skola att återvända till och det känns sååå skönt!!
Ibland när jag tänker på det kan jag knappt fatta att jag faktiskt är klar, än mindre fatta att jag ens genomgått en hel utbildning...!
Detta är sista bilden jag har från tiden i Trollhättan, förmodligen var det även sista gången jag såg vissa av personerna på bilden. Känns konstigt. 

Men, man vet ju aldrig. Dyker säkert upp någon klassåterträff om ett par år :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0