Jul, jul, strålande jul

Vi drog ju tillbaka klockan en timma i helgen och jag var inte riktigt beredd på hur mörkt det skulle bli på eftermiddagen. Fick mig en smärre chock idag när jag slutade jobbet vid kl 17 och tittade ut genom fönstret. Bäcksvart. Kändes som om klockan var 20 på kvällen, minst.

När jag sedan kom hem till vår parkering kom nästa lilla chock, ja ni kan se själva:

Nog för att vi närmar oss jul men det är ju bara sista oktober än så länge!!
Det är en sak att alla julsaker har kommit fram i affärena, men när det sker på hemmaplan blir det en annan grej.
Men, den som satte upp julgransbelysningen kanske kör efter mitt motto? "Jag gör det nu så är det gjort."
Hehe nej det är väl inte så troligt kanske.

Jag kan dock inte förneka att det ser väldigt mysigt ut. Dessutom längtar jag otroligt mycket till julen just i år. Detta är första julen på 5 år som jag och Simon skall tillbringa hela julafton tillsammans. Det är även första julen för mig någonsin som jag skall få en känsla av hur det är att uppleva julen från en lägenhet. Jag har som bekant aldrig bott i lägenhet förr så detta är spännand tycker jag! Tänk att stå här vid fönstret och titta ut på alla fönster  med adventsljusstakar och stjärnor runt omkring. Och när de nu redan har satt upp en julgransbelysning i ett träd, vad kommer då inte hinna hända med alla andra träd och buskar tills dopparedagen är här?! I'm looking forward!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0