Neeeeeeeeeej!

VA?! Är det sant? Kollade på semifinalen i Eurovision för typ bara en timma sen, Anna Bergendahl sjöng jättebra och framträdandet var näst intill perfekt, jag missade dock själv röstningen och nu läser jag här på nätet att hon ÅKTE UT!!!!!!!! :( Sverige gick inte vidare till finalen. När hände det senast? Det minns jag inte ens. Trist!

Åhhhhhhhhhhh jag FÅR INTE bli sjuk nu!! :'( Har jätteont i halsen o känner mig hängig. Och som alltid kommer sånt här så himla olämpligt (kanske just därför?!). Har examinationsseminarium imorgon och jag fyller år på lördag. Vill inte vara sjuk nu :( Måste bli frisk!!
Hemtentan är i alla fall nästen klar :D Men dum som jag är kan jag inte koncentrera mig på dagarna, jag har bäst flow i plugget typ 8-9-10 på kvällen. Borde sova. Men nu är det i alla fall bara finliret kvar, yes! Och när hemtentan är inskickad på måndag är det BARA salstentan kvar att koncentrera sig på.

By the way fick jag hem papper från csn idag angående nästa läsår. Nu vet jag.
Jag slutar Högskolan Väst 2011-06-05!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0