Tre underbara dagar på Nyhem<3

Då har jag kommit hem igen!

Jag, Ellinor och Simon åkte i lördags morse till Nyhem. Där träffade vi resten av gänget. Det har varit en helg full av härliga möten, massa sång och dans, mat, skratt, halvdåligt väder, MASSA godis och andra onyttigheter! :)

Här har vi dukat upp i husvagnen! ;P

Men jag hade fel, jag fick visst se Kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop!! :D Vigseln visades på storbildsskärm i Nyhemshallen! Det var en grymt härlig känsla i hallen, alla klapade händerna och tjoade, jag blev helt förbånad att det ändå finns så många som är så engagerade i kungahuset mitt i allt prat om att vi borde avskaffa monarkin och införa president istället. Så det var härligt att se! :D


Men det bästa av allt har självklart varit de grymma mötena!! Det har varit jättebra talare där som t.ex. Joakim Lundqvist och Marcus Olsson. Simon Ådahl sjöng och massa grymma dansgrupper och dramagrupper hade uppvisningar. Det var bön, lovsång och massa bra budskap!! Jag är helnöjd!


Här är några fler härliga bilder från helgen på Nyhem: (klicka på dem för större bild)



Sen åkte Ellinor, Simon mfl hem i söndagskväll och jag, Louisa o Hanna åkte hem igår. När vi kom hem kollade vi på bröllopsfesten som vi hade spelat in!

Men nu ska jag iväg och jobba. Ska jobba resten av veckan nu, därför var jag tvungen att åka hem från Nyhem.
Jag lägger upp mer grejer ikväll ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0