Halvlek

Helgen har jag spenderat hos Simon! :) (som vanligt typ) Det blev filmer (De förbjudna stegen, Independence day och Mr. Bean's semester), Robinsson och mer Super Mario Boss. Nu har vi varvat HELA spelet, det är helt klart. Känns tomt. Det har ju varit en så stor del av mitt liv på sistone. Hahahaha. Kul var det i alla fall! :D

Igår och idag har jag varit på grymt bra möten också. En man vid namn Dan Johansson talade om Israel och om hur vi tror det kommer bli i framtiden och så där. Antikrist och när Jesus kommer tillbaka mm. Jätteintressant!! En sak är i alla fall säkert och så står det i bibeln också: Vi kan inte veta någonting. Men vi spekulerar och försöker förstå! :) Huvudsaken är att man lever nära Gud. Sen får allt annat lösa sig.

Nej nu ska jag försöka somna innan kl 1 för första gången på flera, flera veckor. Ska upp till Högskolan Väst imorgon för första gången sen 22 december. Känns tråkigt, men det finns inte så mycket jag kan göra åt det. Har läst halva tiden nu, har bara 1½ år kvar, så det är bara att härda ut! Kan inte ge upp nu!

En sak ska bli gött imon och det är att jag ska på massage! :) Mmmm!  



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0