Soffan har anlänt!

Sent i fredags eftermiddag fick Simon ett sms om att vår soffa vi beställt fanns att hämta på Mio. Så roligt! När vi beställde den fick vi besked att den skulle komma lagom till jul så vi blev glatt överraskade att den var klar redan nu. Så igår efter att jag slutat jobbet lånade jag mammas bil och så åkte vi ner till Mio där vi möttes upp med Simons föräldrar i deras stora bil. Vi hämtade ut soffan och lyckades faktiskt knö in den i våra två bilar, trots att det är en ganska stor soffa; En hörnsoffa med divan. Men det var precis att det gick.
Soffan kom i tre delar så vi fällde alla säten och la två delar i stora bilen och en del i mammas bil. Hanna fick krypa in genom bagageluckan och fälla upp sin stol efter att hon krupit in för att kunna få plats.
Det var riktigt smidigt att montera den. Bara att klicka i delarna i varandra så var det klart!
Före:
 Efter:
 
 Vi är så otroligt nöjda! Så härligt med en ny, fräsch, stor och rymlig soffa! Dessutom är det en bäddsoffa med förvaring, så nu kan vi lätt ta emot gäster om någon behöver sova över.
Vi valde ett mörkt tyg, Nordica Black heter det. Tyckte att det passade bäst med en mörk soffa i vår lägenhet då vi har många mörka möbler till våra annars väldigt vita väggar (förutom den beige-bruna tapeten på ena väggen i vardagsrummet). Nu ska bara soffbordet bytas ut också så börjar vardagsrummet bli riktigt fint.
 
Efter soffmonteringen var vi tvungna att åka och veckohandla. Eftersom det var första dagen i december och börjar närma sig jul kunde jag inte låta bli att köpa pepparkakor och julmust (årets första!) Lördagskvällen avslutades således med mackor, julmust, pepparkakor, glögg och godis framför några avsnitt Vänner.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0