Frölunda Torg, Öppna Förskolan och gofika!

 
Denna veckan har varit riktigt härlig! I måndags slöt jag och Elias upp med Elias farmor och faster på Frölunda Torg för lite shopping och fika! Det är mycket som behövs nu inför vintern. Elias fick overaller, mössa och vantar och även pyjamas i nästa storlek vilket var väldigt behövligt för han hade inte en enda. Vi tittade även på åkpåse och bilbarnstol vilket vi också behöver införskaffa.
I tisdags jobbade jag och då var Elias hos sin farmor hela dagen. I onsdags hade Elias ännu en heldag tillsammans med Lewi :D Ja det var givetvis inte bara de två som umgicks utan vi var en hel massa människor som träffades! ;) Först var jag och Miriam med småkidzen på Öppna Förskolan i kyrkan. Det var första gången jag och Elias var där. Så roligt att se att det var så mycket folk där! Jag träffade både folk från bvc i Ytterby, en gammal gymnasieklasskompis samt en annan tjej jag kände igen som visade sig ha handlat av mig på Tårtdecor. Roligt! Så mysigt med alla små barn överallt! Efter matning av de små och lunch för mig åkte vi till Bohus och mötte upp med Hanna och Josiah och sen hängde vi hos Elias farmor och farfar allihop hela eftermiddagen. Efter middag åkte vi vidare till Ytterby och hade en mysig kväll med go gemenskap och fika! Maxad dag! :D
Jag är så lyckligt lottad som får hänga med så sköna människor!
 

Känner dock att det är tråkigt att jag fotar så lite med systemkameran. Det blir liksom inte att jag orkar ta den med mig i skötväskan och jag är dålig på att använda den även hemma nu för tiden. Men då har jag bara mobilbilder att visa er och det är ju ingen kvalitet att tala om. Får bli bättre på att använda systemkameran helt enkelt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0