Kanelbullens dag

Undrar hur många blogginlägg och instagramuppdateringar det kommer göras idag om kanelbullens dag?! ;) Idag är i alla fall en underbar dag och jag njuter av att kunna äta riktiga kanelbullar utan förbehåll!
 
Igår kväll hade vi temat BARA BULLAR på BARA VARA! I cafét kunde man köpa både pizzabullar och kanelbullar som svärmor bakat. Sen hade vi "den stora bullkampen", det var 7 olika grenar med allt från att äta upp bullen snabbast, till "kast med liten bulle" och "tre i rad" med bullar.
 
Från det ena till det tredje, nu går det undan här hemma! För bara en vecka sedan kunde vi konstatera att Elias nu kunde krypa riktigt ordentligt. Tre dagar senare hittar jag honom ståendes så här mot tv-bänken. Jag vände ryggen till och på bara några sekunder var han uppe på benen! Nu får vi hålla koll på kökslådor, gardiner, eluttag, sladdar och papperskorgar.... huh! Vi som tyckte vi hade fullt upp innan! ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0