Regnig dag

Vilken dag! Det blev helt fel med mattiderna idag. Först var jag och Elias uppe mellan 03.50-05.25 i natt. Jippi... Jag kände det på mig att han nog skulle vakna i natt för han somnade så tidigt igår och hade inte ätit ordentligt. Så efter att jag stått och sjungit och vaggat i 55 min i hans rum utan resultat gick vi upp till köket och åt. Jag var hungrig jag med så det blev yoghurt för mig och en banan och fruktmums för Elias. Det var så skönt när han äntligen somnade om! Sen vaknade han 7.20. Så jag fick mig ungefär totalt 5 timmars sömn i natt.
 
Kl 11.30 var vi på BVC i Ytterby för vägning och mätning och sen hade vi en del ärenden att uträtta. Vi lämnade bland annat in nya prover på Barn- och Ungdomsmedicin i Biskopsgården. Nu håller vi tummarna att proverna är negativa så vi får öka upp och ge Elias fler mjölkinnehållande produkter! Väl hemma var det hög tid för lunch! Det slutade med att jag åt lunch runt kl 16 och då hade jag inte ätit sen frukost vid kl 09, förutom en banan på BVC. Så det blev en hel del flängande för oss idag både med bil och spårvagn. Det var en trist och grå dag med regn och jag hade valt helt fel skor. Vi gick hem sista biten så när vi kom hem var jag blöt ända in på strumporna!
 
Det går ingen nöd på Elias i alla fall. Han satt förnöjt i vagnen och kikade ut genom hålet på regnskyddet. Jag borde väl egentligen spänna fast honom i selen, men det behövs oftast inte. Han tycker det är så roligt att se sig om. Men regnskyddet förlorar liksom sin effekt när han sticker ut huvudet och blir blöt om mössan! ;)
 
 
Nu hoppas jag på fler timmar sömn denna natt! God natt!
   


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0