Maddes Baby Shower

Igår hade vi baby shower för Madde! Vi var ett antal tjejer som planerat detta i hemlighet i flera månader. Madde visste ingenting! Hon blev riktigt överraskad och det var så roligt att vi lyckats hålla det hemligt så hon inte listat ut något! Vi fikade, lekte lekar och gav Madde presenter! Vi hade lite hallontema på fikat då Madde älskar hallon. Det var hallonpaj, hallongrottor, brownies med hallon, kladdmuffins och cupcakes. Det var dock inga hallon i mina cupcakes utan det var vanliga vaniljmuffins med vit chokladfrosting.  
Vi vet inte om det är en flicka eller en pojke som gömmer sig där inne i Maddes mage så vi försökte blanda blått och rosa i dekorationerna. Jag hade bakat i rosa muffinsformar och gjort babyfötter i blå sockerpasta.
De flesta av oss som var där kände inte varandra så vi lät Madde presentera alla och berätta hur hon kände oss var och en medan vi fikade. Jag hade gjort en poängpromenad med frågor om graviditet och förlossning för att testa vår bebiskunskap. Framför allt var det roligt att testa om Madde verkligen är redo att bli mamma och jodå, hon fick flest rätt av alla så hon är helt klart redo! ;) Efter det skulle alla gissa omkretsen på Maddes mage genom att endast med sitt ögonmått klippa av en bit snöre och sedan testa runt Maddes mage hur nära man kom. Här var det Maddes syster som hade bäst koll! ;) Vi hade även en bok där alla fick skriva en hälsning och fylla i när man tror att bebisen kommer födas, vad det kommer bli för kön, födelsevikt och längd.
Som present gav vi en barngarderob från ikea som matchar skötbordet de har som var från de flesta av oss tjejer. Sedan fick hon även lite annat smått och gott och av svägerskorna fick hon en blöjtårta.
Det blev en jättelyckad baby shower! Riktigt roligt att Madde blev så överraskad! :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0