Paket från Nya Zeeland

I veckan kom ett paket från Nya Zeeland! Det var fina Zandra som skickade en tidning, vit choklad och en jättefin body till Elias tillverkad av en speciell sorts ull kallad Merino som används på Nya Zeeland. Den ullen är jättemjuk och skön och håller värmen bra. Jag blev jätteglad verkligen! Älskar färgerna på bodyn! Både jag och Simon gillar grönt men konstigt nog har Elias knappt några gröna kläder alls. Det har blivit väldigt mycket blått till honom så det var roligt att nu få någonting grönt :) Tusen tack Zandra & Karl!
För er som inte vet gick Zandra och jag i samma gymnasieklass. Ett halvår efter studenten åkte Zandra till Nya Zeeland för att jobba som au pair. Det ena ledde till det andra och nu, 6 år senare, har Zandra läst en högskoleutbildning, gift sig, köpt hus och blivit Nya Zeeländare på riktigt! Tror det är 2 år sedan sist jag träffade henne, men nu kommer hon och hennes man hit i sommar så det ska bli väldigt roligt att få se henne igen och att få träffa hennes man! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0