Glimtar från vardagen

Fyra mobilbilder på Elias från de senaste dagarna...
 
Världens sötaste unge i pappas knä<3 Elias älskar mobilen över skötbordet så vi hängde upp den i en lampa på skrivbordet så att den hängde ut över lekmattan. Det tyckte han om! Borde införskaffa någon mer mobil eller liknande, lite bökigt att flytta omkring den där mobilen hela tiden men han kan ju inte ligga på skötbordet hela dagarna ;) Av någon konstig anledning gillar han inte att ligga i babygymet tyvärr men han tycker det är jätteroligt att ligga under mobilen på skötbordet och under musikmobilen i vaggan. Vet inte om figurerna i gymet hänger för nära honom...?
Lite handling på Maxi i Torslanda i måndags.
Igår kväll övade Elias att sitta i soffan. Det tyckte han var spännande! Jag och Simon hade nog lika kul som Elias själv haha, han såg så rolig ut där han satt och försökte hålla balansen! Ibland tippade han framåt som ett fallande träd. När vi reste upp honom igen sken han upp som en sol. Haha vår lilla sötis<3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0