Ensamna hemma

I natt har jag och Elias varit utan Simon för första gången. Simon är i Sävsjö med ungdomarna i kyrkan för att gå på Bodaborg. Så här får vi klara oss själva. Lite ensamt, men igår kväll hade vi besök av Therese så det var trevligt, då gick tiden snabbare! :) Som tur var blev det en bra natt. Elias somnade vid kl 23, jag somnade dock inte förrän strax efter midnatt. Sen vaknade Elias redan 01.30 och jag tänkte va redan?! Men han bara gnällde lite och somnade om av sig själv, sen sov han till 06.30!! Då hade han inte ätit sen 22.30. Sen somnade vi om och sov till 9. Så idag kan jag inte klaga på för lite sömn i alla fall ;)   
Simon är inte borta så länge, han kommer hem redan ikväll igen. Jag åker upp till Kungälv och hämtar honom. Jag hoppas han kommer i tid så vi inte missar eurovision! Trycket på bodyn som Elias har på sig ovan har hans faster designat! Jättegullig uggla!
 
Apropå bilder på mig och Elias. Kolla storleksskillnaden på Elias på dessa två bilder nedan! 
Det är ju helt otroligt vad stor han har blivit! Jag som ser honom varje dag ser inte alltid skillnaden lika markant som andra som träffar honom mer sällan. På första bilden är Elias 1 vecka och 5 dagar gammal. Nästan hela hans underkropp får ju plats i min hand! Lilla mini! Andra bilden är från igår då han var 2 månader och 26 dagar. Ändå är han ju fortfarande liten men när man ser två bilder så där bredvid varandra känns han jättestor nu! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0