Mys-lördag

Igår hade vi en riktigt mysig dag. Eller den började med att jag råkade slå sönder min kaffepress vilket var mindre mysigt. Jag råkade fippla till det och puttade ner den i diskhon där glaset gick i tusen bitar :(
Men efter det åkte vi till Marstrand där vi blev bjudna på fika och bebismys! Det var desto mysigare! :)
Efter veckohandling i Kungälv åkte vi hem och satte ihop vaggan i vårt sovrum! Sen avslutade vi kvällen i soffan framför filmen "About Time". En riktigt mysig film som nog hamnar på min lista över favoritfilmer!
 
Idag har Simon åkt till gudstjänsten för att vara ljudtekniker medan jag är hemma. Trots att jag är hemma varje dag nu känner jag mig bara tröttare och tröttare. Kroppen känns så slapp på något sätt och jag känner mig så trött och tung i benen. Igår kväll hade jag den kraftigaste förvärken hittills. Oj vad det högg, sved och tryckte på nedåt! Idag hade jag också en ganska rejäl. Jag har i alla fall sovit ganska bra i natt. När Simon kommer hem ska vi äta lunch och sen ska vi åka till IKEA för att köpa mattor och förvaringsmöbel till badrummet för att förvara blöjor, tvättlappar, salvor och sådana saker. Vi fick ju presentkort på IKEA i julklapp som vi tänkte använda! :) 
 
 
PS. Det visade sig att varningstriangeln hela tiden hade legat i bilen där den skulle vara. Störande att inte ens kontrollanten på besiktningen såg den! DS.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0