Från balkongen

Det snöar rejält idag. Ovan ser ni lite bilder tagna från vår balkong för bara några minuter sedan. Utebelysningen hänger kvar. Den känns mer förknippad med vinter än med jul så det är okej. En mysfaktor som lyser upp i mörkret på kvällen. Fascineras över hur blommorna på balkongen fortfarande kan leva trots att vi ger dem noll kärlek och vattnar cirka en gång varannan månad... Minns ni att jag i höstas skrev att de äntligen skulle bygga "miljöhus" här utanför där vi skall få slänga våra sopor? På bilden längst ner till höger ovan ser ni hur långt de redan kommit på ett av husen. Kul! Just det huset blir nog klart långt innan sommaren skulle jag tro, då hela projektet skulle vara klart.   
 
Måste bara få fortsätta berätta hur skönt det är att vara hemma. Ingen stress och ingen press. Inga tider att passa. Men tiden går och dagen övergår snabbt i eftermiddag utan ansträngning. Jag har fått in en bättre rytm. Somnade tidigare igår (innan kl 23) och har sovit helt okej i natt (förutom väldig smärta i ljumskarna när jag skall vända mig) vilket resulterade i att jag vaknade av mig själv och kände mig utvilad strax efter kl 8!
     Jag bara lullar runt här och gör sådant jag känner för. Sådant jag inte gör annars. Har kollat på "Mia på Grötö" för första gången bara för att jag hade tid. Gillar egentligen Mia Skäringer men har aldrig prioriterat det programmet eftersom att jag tja... inte har ansett mig hinna lägga tid på det helt enkelt. Det är likadant med "Solsidan" som jag egentligen gillar men det finns mycket annat att prioritera. Kanske kan hinna börja kolla på den serien nu? 
     Har kollat på "Familjen Annorlunda" på tv4play eftersom jag missade i måndags kväll. Har läst nästan alla bloggar jag följer (följer 13 st). Rensat i min gmail. Kollat upp min betalningsplan från CSN. Loggat in på försäkringskassan. Ringt IKEA och fått veta att den där förvaringsmöbeln vi ville köpa till badrummet äntligen finns i lager. Lutat mig tillbaka och klappat magen. Kollat på första avsnittet i sista säsongen av That '70s show. Om jag kollar ofta nu hinner jag kanske kolla klart på hela den serien innan bebisen kommer så har jag också "det gjort" innan jag bara vill koncentrera mig på vår bebis. Så kanske jag, om jag vill, orkar och hinner, kan börja kolla på Solsidan medan jag sitter med en bebis i famnen och ammar i soffan ;) Kanske. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0